Eibar – FC Barcelona: Griezmann tanca la Lliga amb victòria (0-1)

Eibar – FC Barcelona: Griezmann tanca la Lliga amb victòria (0-1)

Un golàs del francès en el minut 81 atorga els tres últims punts de la temporada als de Koeman

El FC Barcelona ha tancat la Lliga amb una victòria al camp de l’Eibar. Un golàs d’Antoine Griezmann en el minut 81 ha decantat l’últim duel de la temporada cap al costat culer, que acabarà la Lliga en tercera posició, amb 79 punts, per darrere de l’Atlètic de Madrid (campió amb 86 punts) i del Reial Madrid (84).


Ha estat un duel intranscendent per a tots dos equips, ja que l’Eibar ja era equip de Segona i el Barça no tenia opcions al títol abans d’iniciar-se una jornada marcada per la notícia de la mort de l’exblaugrana Francesc Arnau als 46 anys. Els jugadors culers han lluït un braçal negre en memòria seva.

Rotacions a l'onze

El Barça s’ha plantat a Eibar amb un onze força experimental. Sense el lesionat Ter Stegen, i amb les absències per descans de Pedri i Messi, i amb d’altres titulars habituals a la banqueta, com Jordi Alba o Piqué, figuraven a l’onze jugadors amb menys minuts a les cames com Neto, Júnior o Trincão.

Sense res en joc per cap dels dos equips, s’ha vist un primer temps amb més domini local. Pressionaven amunt els locals, que mitjançant Bryan Gil i Kike García han generat un parell d’ocasions ben resoltes per Neto. El Barça, en canvi, ha gaudit de la seva millor ocasió després d’una passada a l’espai de Sergio cap a Griezmann que no ha trobat rematador final.

Decideix una obra d'art de Griezmann

Koeman ha realitzat fins a tres canvis a la mitja part: Umtiti, Jordi Alba i Braithwaite entraven per Mingueza, Junior i Trincão. El partit ha seguit força equilibrat tot i els canvis (a l’Eibar també ha estat substituït Bryan Gil) i les ocasions no han fet acte de presència.

Durant la segona meitat han entrat també Riqui Puig i Pjanic, que han substituït un Ilaix i De Jong respectivament. Avançava el partit amb poques notícies fins que ha aparegut una obra d’art d’Antoine Griezmann, que ha signat un golàs de tisora. Minuts més tard, l’Eibar ha enviat una pilota al travesser mitjançant Inui. Ha estat només un ensurt i els tres últims punts de la Lliga viatjaven a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut