Mor l'exporter del Barça Francesc Arnau

Mor l'exporter del Barça Francesc Arnau

Format al planter blaugrana, va ser jugador del primer equip entre el 1998 i el 2001

Ha mort als 46 anys Francesc Arnau. Nascut el 23 de març del 1975 a Les Planes (Girona), Francesc Arnau era un porter format al planter blaugrana i que va ser jugador del primer equip entre el 1998 i el 2001. Actualment exercia de director esportiu del Reial Oviedo. Es decreten 3 dies de dol oficial, banderes a mig pal i braçal negre de l’equip en memòria de Francesc Arnau.

Francesc Arnau va debutar amb el primer equip del FC Barcelona el 9 de novembre del 1996, en un partit de Lliga contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou (3-3), quan encara era jugador del Barça B, que aleshores militava a la Segona Divisió A. El porter acabaria disputant més de 30 partits oficials amb el primer equip, la gran majoria amb Louis van Gaal a la banqueta.

L'any 2001 fitxaria pel Màlaga, on es convertiria en un dels jugadors més rellevants de la següent dècada (disputant més de 130 partits oficials), i amb qui viuria un descens a Segona i un posterior ascens a Primera. Seria jugador del Màlaga fins l'any 2011, quan es retiraria i passaria a formar part de l'estructura esportiva del Club malagueny. Des del 2019 exercia de director esportiu de l'Oviedo.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut