La prèvia de l'Eibar-Barça: Últim partit de la temporada

La prèvia de l'Eibar-Barça: Últim partit de la temporada

Els de Ronald Koeman es desplacen fins a Ipurua per a disputar la darrera jornada de Lliga

Últim partit de la temporada 2020/21. El Barça viatja fins a Eibar per a jugar la darrera jornada de la Lliga. Una conclusió on buscaran escriure el triomf, per assegurar la tercera plaça.

Destacar que per aquest matx, Ronald Koeman ha donat permís a Pedri i a Messi per no estar en aquesta última cita lliguera.  

El rival

Entrenador: José Luis Mendilibar. El tècnic de Zaldibar registra uns precedents desfavorables davant els culers; en 24 partits només ha guanyat un, i com a tècnic de l'Osasuna. Ara bé, ha estat capaç d'endur-se un punt en els darrers quatre enfrontaments de Lliga davant el Barça. Precisament, el darrer empat va ser en el matx de la primera volta al Camp Nou (1-1)

El golejador: Kike García ha firmat 12 gols en Lliga.  

Com arriba?: L'Eibar, després de perdre per 4-1 en la jornada anterior davant el València i amb la combinació d'altres resultats, ja és equip de Segona Divisió. Després de set temporades en l'elit del futbol estatal, el conjunt armero ja no serà equip de Primera el curs següent. 

El Barça 

Els culers volen capgirar la dinàmica de tres partits consecutius sense guanyar en Lliga. L'empat davant el Llevant i l'Atlètic i la derrota contra el Celta han deixat als de Koeman sense opcions de lluitar pel títol en aquesta última jornada de competició. 

Així doncs, l'objectiu és acabar la temporada amb un triomf. Uns tres punts que assegurarien la tercera plaça de la taula. Perquè el conjunt barcelonista té un marge de dos punts respecte al quart classificat, el Sevilla. En la pugna per aquestes últimes unitats, el Barça tindrà davant un elenc prolífic.

I és que els culers són un autèntic botxí per als de Guipúscoa. L'Eibar té el FC Barcelona com l'equip de Primera Divisió contra el qual ha disputat més partits sense guanyar; un total d'11 derrotes i dos empats. A més a més, el Barça es manté invicte a Ipurua. Les seves sis visites han deixat un balanç de cinc victòries i un empat. 

La convocatòria de Ronald Koeman 

Per aquest duel, corresponent a la jornada 38 de la Lliga, el tècnic blaugrana ha decidit convocar 21 futbolistes. Es tracta de Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanić, Braithwaite, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Trincão, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Ilaix Moriba, Mingueza, Konrad i Arnau Tenas.

Coutinho, Sergi Roberto, Ter Stegen i Ansu Fati es perden el partit per lesió, mentre que Lenglet ho farà per sanció. Messi i Pedri tampoc viatgen amb el grup amb permís del tècnic. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut