Pedri comença vacances

Pedri comença vacances

El migcampista canari, que ha jugat 52 partits aquest curs, es perdrà el partit al camp de l'Eibar

Pedri comença vacances. Aquest dijous 20 de maig, el 16 blaugrana ja no s'ha entrenat amb permís de Koeman. Un tècnic que ha considerat la figura del canari com una peça quasi inamovible de les alineacions culers.

El jove de Tegueste ha acumulat fins a 52 partits en el seu primer curs al FC Barcelona. Una xifra per emmarcar. Perquè són pocs els futbolistes que assoleixen la cinquantena de partits en el seu primer any al Club. Des de la temporada 2013/14, només dos futbolistes poden presumir d’haver jugat un mínim de 50 partits en el seu primer curs com a culers: Arturo Vidal i Rakitic. 

A més a més, el canari es va convertir en el segon jugador més jove de la història del Club en assolir la cinquantena de partits amb el Barça. 

Amb només 18 anys, Pedri s’ha convertit en un fix en el mig del camp de Ronald Koeman. Gràcies a la seva visió del joc associatiu ha sumat una xifra imponent de partits en la temporada de la seva estrena al Barça i a Primera Divisió. Tanta importància ha agafat que s'ha quedat només un partit d'haver participat en les 38 jornades de Lliga; es perdrà l'Eibar-Barça de l'última jornada. 

Amb una excel·lent conducció de la pilota i les seves passades mil·limètriques, aquest jove canari ha transformat en realitat el somni que tenia des que era petit: ser jugador del Barça. I l'ha acrescut, perquè s'ha convertit en un jugador important en l'onze barcelonista de la campanya 2020/21. Una primera temporada que dona per tancada amb l'inici de les vacances. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut