Barça - Celta: La Lliga ja és impossible (1-2)

Un doblet de Santi Mina capgira el gol inicial de Messi i els culers diuen adéu de manera definitiva a les opcions de guanyar el títol

S'escapa la Lliga de manera definitiva. Els culers han caigut al Camp Nou davant el Celta (1-2) i diuen adéu de manera matemàtica al títol de Lliga. Un doblet de Santi Mina ha remuntat el gol inicial de Messi i ha acabat donant tres punts als gallecs.

El matx ha iniciat amb les primeres arribades amb perill del Barça, amb ocasions per a Messi i Griezmann, però sense encert de cara a porteria. El domini blaugrana era absolut, i els atacs barcelonistes eren cada cop més perillosos, amb Dembélé també molt actiu des de la dreta.

Messi es posa a 30

Finalment, la insistència local ha acabat obtenint el seu premi. Gran centrada de Sergio Busquets i Leo Messi, amb una gran rematada de cap, ha situat l'1-0 al marcador (min. 27). Un gol que suposa el 30è de l'argentí a la Lliga aquesta temporada, i el deixa més a prop d'un nou Pitxitxi. Tot i el domini culer, una acció aïllada dels gallecs ha igualat el matx: rematada de Santi Mina des de la frontal per anotar l'1-1 (min. 37), resultat amb el que s'arribaria al descans.

Ja a la segona part, el Barça ho ha intentat amb Dembélé molt actiu des de la dreta, i a més, Koeman ha mogut l'equip des de la banqueta donant entrada a Riqui Puig i Dest, però el gol es resistia. També Araujo, amb un cop de cap, ha tingut el gol de manera molt clara, però la rematada ha sortit fora.

Expulsió i remuntada

A les acaballes del partit, Lenglet ha estat expulsat per doble groga als 83 minuts de joc, i el Celta, amb un jugador més, ha acabat aconseguint la victòria. Al darrer minut, centrada de Solari que topa amb el pal, el rebot cau als peus de Mina i gol visitant (1-2, min. 89). Finalment, dura derrota per als culers que diuen adéu a la Lliga.