Cinc coses que cal saber del Barça-Celta

Cinc coses que cal saber del Barça-Celta

Els culers reben la visita del conjunt gallec aquest diumenge en el darrer partit del curs al Camp Nou (18.30 hores)

Recta final de la Lliga. Els de Ronald Koeman disputen aquest diumenge el darrer partit de Lliga al Camp Nou, corresponent a la penúltima jornada del campionat domèstic. I ho fan rebent la visita del Celta (18.30 hores) en un duel en què els culers buscaran els tres punts per seguir lluitant per la Lliga. 

1. Barça-Celta, assegurança de gol blaugrana

El Barça ha marcat com a local contra el Celta en 50 dels 51 partits que ha disputat. Al llarg de tots aquests enfrontaments els culers han marcat 143 gols. Només en una ocasió els blaugrana es van veure superats pel conjunt gallec, el novembre del 2014 en un matx que va acabar en 0-1. 

2. El perill constant de Leo Messi

El capità barcelonista, l'home rècord de la història del FC Barcelona, ha marcat 29 gols en 34 partits a la Lliga i és una assegurança de gol. El crac argentí buscarà deixar encarrilat el Pitxitxi que l'acrediti una vegada més com a màxim realitzador de la competició domèstica.

3. Bona dinàmica del Celta

El conjunt dirigit per Eduardo Coudet, que s'enfrontarà per vegada al Barça en Lliga, arriba al Camp Nou amb una bona dinàmica. Els gallecs arriben amb quatre victòries consecutives i amb el repte d'igualar el seu millor registre a la competició domèstica, cinc triomfs. La darrera vegada que el Celta va sumar cinc victòries va ser amb Víctor Fernández a la banqueta l'abril del 2001. 

4. Iago Aspas, un perill per al Barça

Un dels homes amb més qualitat del conjunt gallec. Autor de 13 gols aquest curs a la Lliga ha participat en nou gols en els darrers 10 partits contra el Barça. Amb dos gols i set assistències és una de les principals amenaces del conjunt gallec en atac.

5. Exblaugranes 

Al conjunt gallec hi ha fins a quatre exjugadors del Barça: Nolito, Denis Suárez, Murillo i Costas. El darrer en fer el camí rumb a terres gallegues va ser Denis Suárez, l'estiu del 2019. 

mini_2020-10-01 CELTA-BARCELONA 18
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut