Cinc dades que cal saber del Llevant-Barça

Cinc dades que cal saber del Llevant-Barça

El conjunt de Ronald Koeman visita en un estadi en què ha perdut en tres de les seves últimes quatre visites

S’acosta el final de Lliga i la cita al camp del Llevant es presenta decisiva per apurar les opcions culers al títol de Lliga. Repassem les cinc dades clau que cal saber abans del partit d’aquest dimarts al Ciutat de València.

1. Una victòria en les últimes quatre visites

Tot i que fa exactament 10 anys el Barça va guanyar una Lliga sobre la gespa del Ciutat de València, el cert és que els precedents més recents no són favorables als culers. Va caure per 3-1 en el seu darrer partit de Lliga i per 2-1 en la penúltima visita, en aquest cas en un duel corresponent a la Copa. Abans, una victòria per 0-5 i una altra derrota per 5-4. Per tant, tres derrotes i una victòria en les últimes quatre visites...

2. La història, molt a favor

Més enllà d’aquests registres recents, el Barça presenta bones xifres contra el conjunt ‘granota’, contra qui ha marcat en cadascun dels 29 partits jugats a la història de la Lliga. En total, han estat 86 gols. El Barça és l’equip, juntament amb el Reial Madrid, que més cops ha superat el Llevant a la Lliga (22 cops).

3. El factor Messi

El crac argentí acostuma a ser decisiu contra el Llevant. El Pitxitxi Messi ha participat en almenys un gol en cadascun dels últims 10 partits contra el Llevant a la Lliga.

4. Un Llevant en mala forma?

El Llevant, que va quedar-se a les portes de la final de Copa contra el Barça, no està travessant el seu millor moment. Ha perdut sis dels seus últims vuit partits a la Lliga i ha deixat enrere una magnífica ratxa prèvia en què només havia perdut quatre dels últims 22. En tot cas, zero confiances...

5. Liderat provisional

En cas de victòria, el Barça assoliria el liderat de manera provisional, a l’espera dels resultats de l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, que juguen dimecres i dijous respectivament. Per ser líder un cop acabi la jornada, el Barça necessita una derrota de l’Atlètic i un empat o derrota dels blancs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut