València - Barça: La lluita per la Lliga segueix a Mestalla

València - Barça: La lluita per la Lliga segueix a Mestalla

Els culers visiten un camp sempre complicat amb l’objectiu de seguir sumant i lluitar per les primeres posicions

La Lliga no s’atura i aquest diumenge el Barça visita el València a Mestalla (21.00 hores) en un duel sempre exigent. Després de l’ensopegada davant el Granada al Camp Nou els de Ronald Koeman buscaran els tres punts per mantenir la lluita pel liderat. 

mini_3200x2000-calendari-4_primers-LALIGA-29_04-CAT
Les cinc últimes jornades per a Atlètic, Madrid, Barça i Sevilla

El rival

El València arriba al partit després d’empatar a casa davant l’Alabès (1-1) i es troba en la lluita per evitar les darreres posicions de la classificació. A les seves files, el València compta amb Carlos Soler com a màxim golejador amb 8 gols a la competició domèstica. 

Entrenador: Javi Gracia
Classificació a la Lliga: 14è (36 punts)
Balanç a la Lliga: 8V-12E-13D
Màxim golejador a la Lliga: Carlos Soler (8 gols)
Exculers a l'equip: Jasper Cillessen

Els precedents

Barça i València es van enfrontar en el partit d’anada al Camp Nou i els dos conjunts van empatar 2-2 en un duel en què els gols de Leo Messi i Ronald Araujo no van ser suficients per sumar els tres punts. Històricament el Barça és el conjunt que ha sumat més victòries (33) i ha marcat més gols (133) com a visitant davant el València. A continuació el resum dels millors gols del Barça a Mestalla:

 

El Barça

Els culers arriben al matx després de perdre al Camp Nou davant el Granada (1-2). Però l'objectiu dels de Ronald Koeman no és altre que sumar de tres en tres fins al final de temporada. I aquest diumenge es trobaran amb un escenari sempre complicat. I és que el Barça acumula tres visites seguides a Mestalla sense conèixer la victòria: dos empats i una derrota.

Per aquest duel, Koeman ha facilitat aquest dissabte la llista de 23 convocats, amb la novetat de Matheus. La llista la formen Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, S. Roberto, F. De Jong, Umtiti, Junior, Ilaix Moriba, O. Mingueza i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Braithwaite, Coutinho i Ansu Fati.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut