Barça - Granada: Ensopegada al Camp Nou (1-2)

Barça - Granada: Ensopegada al Camp Nou (1-2)

Dos gols dels andalusos en el segon temps capgiren el gol inicial de Messi, en un partit travat que evita que els de Koeman es col·loquin líders

El FC Barcelona no ha pogut sumar els tres punts al Camp Nou contra el Granada (1-2). L’equip de Koeman ha perdut aquest dijous, en el partit de la jornada 33 que es va haver d’ajornar per la disputa de la Copa del Rei, i no pot sumar cap punt en la classificació. Derrota important que, a més, evita que els blaugrana es col·loquin líders de la classificació de la Lliga. En un partit dominat en pràcticament tot moment, que el Barça podria haver tancat abans del descans, però en què l’efectivitat andalusa al segon temps, amb gols de Darwin Machís i Jorge Molina, han acabat de deixar en res el gol inicial de Messi.

Malgrat aquesta desfeta, el Barça segueix a dos punts de l’Atlètic de Madrid, el líder, que haurà de visitar el Camp Nou el proper 8 de maig. Abans, però, l’equip català visitarà Mestalla, aquest cap de setmana, per veure’s les cares contra el València.

Messi trenca la resistència

El Barça ha intentat controlar el ritme del partit amb la possessió de la pilota. Ha aconseguit tenir el control i pràcticament ha dominat la totalitat del joc ofensiu, però no sense dificultats. Perquè el Granada, molt rocós i que ha esperat el seu moment per sortir a la contra, ha aplicat un registre defensiu que ha travat en certs moments les combinacions per als de Koeman.

Malgrat tot, les ocasions locals han arribat. La primera, en un atac molt perillós i després d’una gran jugada coral, que ha acabat amb una gran passada de Griezmann que De Jong no ha pogut aprofitar (min 8). Ha estat Messi, però, qui ha trencat la resistència andalusa, amb un xut creuat després d’una gran assistència novament de Griezmann (1-0, min 23)

Acció que ha estat l’única que ha acabat al fons de la xarxa en el primer temps, tot i que Messi ha estat a punt de fer el segon després d’una passada en profunditat de Sergio (min 36). 

Capgira el marcador el Granada

Però, tot i que a la represa el guió s’ha mantingut i Griezmann i Sergi Roberto han estat a punt de fer el 0-2, ha estat el Granada l’equip que, aprofitant una jugada ràpida, ha mogut el marcador. Així, Machís ha rematat una pilota llarga per fer l’empat (1-1, min 63)

Una diana que poc ha canviat el color del partit, ja que el Barça ha continuat tancant el Granada en la seva pròpia àrea a la recerca del gol del triomf. El mur andalús, però, ha estat difícil d’enderrocar i, en una jugada aïllada, Jorge Molina ha fet el gol decisiu amb un cop de cap pràcticament des de dins l’àrea petita (1-2, min 79).

Derrota dura, que deixa el Barça tercer amb 71 punts, els mateixos que el Madrid –que és segon pel gol average- i dos per sota de l’Atlètic de Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut