Barça - Granada: Amb el liderat en joc

Barça - Granada: Amb el liderat en joc

Els culers reben al conjunt andalús en la jornada aplaçada amb la possibilitat de situar-se líders a la classificació

Partit clau al Camp Nou. Aquest dijous els culers reben la visita del Granada (19.00 hores) en el partit aplaçat corresponent a la 33a jornada de Lliga. Un duel que, si els blaugrana guanyen, permetrà al Barça ser líder de la Lliga després de molt de temps. Els culers depenen de sí mateixos per ser campions, però amb una victòria davant els granadins, avançarien a l'Atlètic de Madrid a la classificació. 

El rival

El Granada està realitzant una gran temporada: va arribar als quarts de l'Europa League i també als quarts de la Copa (eliminat precisament pel Barça), i a la Lliga són vuitens amb 42 punts. Un any històric per als de Diego Martínez, que amb la salvació ja assegurada, buscaran apropar-se a les posicions que donen accés a Europa.

El conjunt granadí compta amb jugadors importants com el veterà Roberto Soldado en atac, a més de jugadors molt hàbils com Kennedy, Luis Suárez o Darwin Machís. A més, en denfesa compten amb jugadors experimentats com Germán, Foulquier o Víctor Díaz, i jugadors importants al mig del camp com Gonalons o Yangel Herrera. Tot i així, el tècnic gallec no podrà comptar amb baixes destacades com Domingos Duarte, Luis Milla i Rui Silva, per lesió, i Puertas i Montoro, per sanció.

Entrenador: Diego Martínez
Posició a la Lliga: 8è (42p)
Balanç a la Lliga: 12V-6E-14D
Màxim golejador a la Lliga: Soldado (9 gols)
Exculers a l'equip: -

mini_1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-GRANADA

Precedents

Aquest serà el tercer duel entre Granada i Barça aquest curs, el primer al Camp Nou. En els dos anteriors, els culers es van imposar als granadins, però amb resultats molt diferents. En el partit de Lliga de la primera volta, els barcelonistes van vèncer per un contundent 0-4, amb doblets de Griezmann i Messi.

Pel que fa al duel de Copa corresponent als quarts de final, el matx va finalitzar amb un espectacular 3-5, amb gols de Jordi Alba (2), Griezmann (2) i De Jong en un partit absolutament boig que els culers van acabar guanyant a la pròrroga, després d'empatar in extremis quan perdien 2-0 al minut 88.

El Barça

Els culers arriben en un gran moment al matx i poden ser líders per primer cop en molt de temps. Després d'aconseguir una important victòria a Vila-real el passat diumenge (1-2), els culers depenen de sí mateixos per ser campions de Lliga i han de seguir sumant de tres en tres per aconseguir-ho.

Per aquest duel, Koeman ha decidit convocar 23 futbolistes. Es tracta de Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanić, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Umtiti, Junior, Ilaix Moriba, O. Mingueza, Konrad i Arnau Tenas.

Així doncs, Pjanic ha rebut l'alta mèdica, un cop superades les molèsties al genoll dret, i és la novetat de la llista. Matheus és baixa per decisió tècnica, mentre que Ansu Fati, Coutinho i Braithwaite ho són per lesió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut