La convocatòria per visitar el Vila-real

La convocatòria per visitar el Vila-real

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 22 jugadors citats, amb les novetats de Neto i O. Dembélé, que han rebut l’alta mèdica

Torna la Lliga sense temps per al descans. El Barça afronta una prova de nivell en aquesta recta final de campionat visitant l’Estadi de la Ceràmica (diumenge, 16.15 hores) on li espera el Vila-real CF d’Unai Emery. Els de La Plana són setens amb 49 punts, els mateixos que el Betis, actual sisè classificat. A més, els groguets compten a les seves files amb un dels davanters més en forma del panorama europeu, Gerard Moreno, que suma 20 gols en aquesta Lliga, i a qui l’acompanya l’ex blaugrana Paco Alcácer, que en suma sis.

Per aquest partit, Koeman ha facilitat aquest dissabte al matí la llista de 22 convocats, amb les novetats de Neto i O. Dembélé, que han rebut l’alta mèdica, mentre que Pjanic és baixa per unes molèsties al genoll dret i l’evolució en marcarà la disponibilitat.

Aixi, la llista la formen Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, S. Roberto, F. De Jong, Umtiti, Junior, Ilaix Moriba, O. Mingueza i Arnau Tenas.

Es perden el partit per lesió, doncs, Pjanic, Braithwaite, Coutinho i Ansu Fati.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dissabte al matí, els de Koeman han dut a terme una última sessió d’entrenament abans del partit contra el Vila-real i abans de viatjar a la tarda cap a Castelló, on faran nit abans del partit.

Una sessió que ha comptat amb els disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova amb Neto i O. Dembélé entrenant amb el grup. El migcampista bosnià Miralem Pjanic ha fet treball específic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut