Vila-real - Barça: Duel d'alçada amb la Lliga en joc

Vila-real - Barça: Duel d'alçada amb la Lliga en joc

Els culers visiten l'Estadi de la Ceràmica en un partidàs clau per seguir optant al títol de Lliga

La Lliga no s'atura i ara toca visitar l'Estadi de la Ceràmica. Els culers afronten un nou partit lliguer corresponent a la 32a jornada del campionat, on els homes de Koeman visitaran el Vila-real (diumenge, 16.15 hores). Després d'un bon triomf davant el Getafe, els blaugrana intentaran tancar la setmana amb un nou triomf que els permeti seguir depenent de sí mateixos per guanyar la Lliga. 

mini_3200x2000-calendari-4_primers-LALIGA-23_04-CAT

El rival

El Vila-real, classificat per a les semifinals de l'Europa League, arriba al duel després de caure en la darrera jornada contra l'Alabès (2-1), i es troba en 7è a la classificació, lluitant per les posicions europees. El conjunt dirigit per Unai Emery compta amb Gerard Moreno, tercer màxim golejador del campionat amb 20 gols, com la principal amenaça ofensiva, però disposa també d'altres jugadors importants com Parejo, Pau Torres, Sergio Asenjo, Albiol, Manu Trigueros o l'exblaugrana Paco Alcácer, entre d'altres.

Entrenador: Unai Emery
Classificació a la Lliga: 7è (49 punts)
Balanç a la Lliga: 12V-13E-7D
Màxim golejador a la Lliga: Gerard Moreno (20 gols)
Exculers a l'equip: Paco Alcácer

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-2nd_kit-villarreal-min

Els precedents

Barça i Vila-real ja es van enfrontar a la primera volta al Camp Nou en el que va ser el primer partit oficial de la temporada per als culers. Els de Koeman van golejar (4-0) amb gols d'Ansu Fati (2), Messi i Pau Torres en pròpia. Reviu el resum d'aquell matx:

Pel que fa a les darreres visites a La Ceràmica, els partits han estat acompanyats de pluges de gols: el passat curs, 1-4 (Pau Torres en pròpia, Suárez, Griezmann i Ansu Fati) i fa dues temporades, un espectacular 4-4 (Coutinho, Malcom, Messi, Suárez).

El Barça

El conjunt blaugrana arriba en un gran moment després d'aconseguir la Copa del Rei davant l'Ahtletic Club i golejar al Getafe (5-2) en la darrera setmana. Així doncs, els culers continuen depenent de sí mateixos per ser campions de Lliga i necessiten seguir guanyant per seguir en les posicions capdavanteres.

Per a aquest matx, Koeman ha decidit convocar als següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, S. Roberto, F. De Jong, Umtiti, Junior, Ilaix Moriba, O. Mingueza i Arnau Tenas. Dembélé i Neto han rebut l'alta mèdica i són la principal novetat per aquest duel. 

Es perden el partit per lesió, doncs, Braithwaite, Coutinho, Ansu Fati i Pjanic, amb unes molèsties al genoll dret.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut