FC Barcelona - Getafe: Cal enfilar el camí del triomf

FC Barcelona - Getafe: Cal enfilar el camí del triomf

Després de la Copa, els culers reben la visita d'un conjunt que va tornar a sacsejar la Lliga amb el seu empat davant el Madrid

El Getafe, proper repte en el retorn de la Lliga. Després de l'emoció i l'eufòria de la Copa, el Barça rep la visita del conjunt madrileny. 

Amb el Camp Nou com a escenari i a les 22 hores, els de Bordalás posaran a prova els de Koeman després de sacsejar el torneig domèstic. Perquè l'empat de la darrera jornada dels azulones davant el Madrid, permet als blaugranes dependre d'ells mateixos per aixecar el títol lliguer. 

El rival

Entrenador: José Bordalás. Un tècnic de precedents favorables per al Barça. Només s'ha apuntat el triomf una sola vegada en els nou enfrontaments contra els culers. Precisament, la seva única victòria va ser en el matx de la primera volta al Coliseum Alfonso Pérez (1-0). De ben segur que els de Koeman tenen ànim de revenja. 

Els golejadors: Jaime Mata i Ángel han firmat cinc dianes cadascun i s'erigeixen en els màxims realitzadors del Getafe.  

Classificació: El Geta està reunint esforços per allunyar-se de les posicions de descens. Té quatre punts més que l'antepenúltim de la competició regular. 

Com arriba?: Amb la moral alta després d'assolir un empat a 0 davant el Reial Madrid. De fet, s'ha endut un punt en quatre dels seus darrers compromisos lliguers. Ens hem de remuntar fins al 27 de febrer per trobar la seva última victòria en Lliga. 

Uns precedents de corrent blaugrana

El Camp Nou és un estadi inexpugnable per al Getafe en Lliga. L'equip blau mai ha estat capaç d'endur-se els tres punts de l'Estadi. En 15 partits ha encadenat 11 derrotes i quatre empats.  

Un ull en la figura de Griezmann

El davanter francès, que el passat 17 d'abril va assolir els 15 gols en aquest curs 2020/21, està en ratxa davant el Getafe. En els seus darrers nou partits davant els madrilenys ha participat en set dianes. La darrera vegada va ser la campanya passada en la victòria blaugrana al Camp Nou per 2-1. Seu va ser la diana que va obrir el camí del triomf. 

Aquest Barça-Getafe de la jornada 31 també posa l'atenció en futbolistes que han defensat els colors blaugranes i els blaus. En l'actual plantilla del conjunt madrileny hi trobem Carles Aleñá i Marc Cucurella

Les declaracions de Koeman 

"Hem de demostrar que podem guanyar la Lliga", així de contundent es va mostrar el tècnic holandès en la prèvia del partit. Un objectiu que els blaugranes voldran convertir en realitat exhibint el joc de la final de Copa. Un títol que pot donar moral i empenta per enfrontar un tram final de Lliga apassionat. El següent repte és el Getafe. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut