Els reptes del FC Barcelona en el tram final de la Lliga

Els reptes del FC Barcelona en el tram final de la Lliga

Resten vuit jornades per a la conclusió del torneig i els de Koeman tornen a dependre d'ells mateixos per alçar un nou trofeu en aquest curs 2020/21

El FC Barcelona torna a dependre d'ell mateix per guanyar la Lliga. Després d'un cap de setmana replet d'emoció per la consecució de la Copa del Rei, el diumenge va concloure amb un resultat favorable per als interessos blaugranes en la lluita pel títol. Resten vuit partits lliguers i els de Koeman tenen en la seva mà aixecar el títol. 

Així doncs, l'enfrontament contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou (dissabte 8 de maig, 16.15 hores) encara prenen més rellevància, i està escrit en majúscules i encerclat en vermell. Ara bé, en totes i cada una de les vuit jornades que resten, els culers han d'estar concentrats de principi a fi per endur-se els tres punts.

3200x2000-calendari-4_primers-LALIGA-19_04-ENG-min

De moment, abans de la jornada intersetmanal, la classificació reflecteix aquest ordre: 

  1. Atlètic de Madrid: 70 punts 
  2. Reial Madrid: 67 punts 
  3. FC Barcelona: 65 punts (i un partit menys)
  4. Sevilla: 64 punts 

Apareixen les jornades intersetmanals

El compromís més immediat del Barça és el combatiu Getafe. L'elenc de Bordalás, amb els exblaugranes Marc Cucurella i Carles Aleñá en les seves files, visita el Camp Nou aquest dijous, 22 d'abril a les 22 hores. Un rival que ve d'empatar davant el Madrid i que lluita per allunyar-se de les places de descens. Aquesta setmana de doble partit acabarà amb el desplaçament a l'estadi de la Ceràmica per jugar la jornada 32 (diumenge, 25 d'abril a les 16.15 hores). El Vila-real, amb la figura immensa figura de Gerard Moreno, serà una nova prova de foc per als de Koeman. 

Dos compromisos en una setmana que deixaran pas a una nova setmana amb dos partits. El dimecres 28 d'abril els de Koeman recuperaran la jornada endarrerida per la final copera i es batran pels tres punts al Camp Nou contra el Granada (dijous, 29 d'abril a les 19 hores). I, dies més tard, els barcelonistes obriran el mes de maig amb un sempre intens i difícil desplaçament al camp del València

Quasi tots els ulls en la jornada 35

El següent vibrant capítol de Lliga és la jornada 35. Un cap de setmana que oferirà un elèctric i decisiu FC Barcelona - Atlètic de Madrid. Així com, un enfrontament entre els altres dos aspirants al títol Reial Madrid - Sevilla. Uns partits que es presenten transcendentals i vitals per l'esdevenir del torneig. A més, l'ordre de la taula no serà l'únic al·licient en el matx entre culers i matalassers. El compromís també veurà el retorn de l'exblaugrana Luis Suárez al Camp Nou. 

Una vegada que aquests quatre primers classificats s'hagin enfrontat entre ells, solament quedaran tres jornades. Atapeïdes, ja que hi haurà nova setmana amb dos partits lliguers. Llevant, al Ciutat de València, i Celta, al Camp Nou, seran els rivals del Barça abans de la conclusió del torneig a Eibar (22-23 de maig). Sens dubte queda un calendari de Lliga apassionant. I decisiu pel títol. Un trofeu que els de Koeman tenen en les seves mans poder alçar. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut