Ja es coneix l’horari del FC Barcelona - Atlètic de Madrid

Ja es coneix l’horari del FC Barcelona - Atlètic de Madrid

Els blaugranes rebran el conjunt madrileny el dissabte 8 de maig a les 16.15 hores al Camp Nou en el partit corresponent a la jornada 35 de Lliga

FC Barcelona i Atlètic de Madrid s’enfrontaran el dissabte 8 de maig a les 16.15 hores al Camp Nou. Un duel que es presenta emocionant. 

La Lliga ha fet públics el dia i l'hora d'aquest transcendental matx per l'esdevenir de la classificació. De moment, els blaugranes són tercers amb 65 punts i els matalassers, primers amb 67 unitats.

Aquest partit correspon a la jornada 35 del torneig domèstic i serà el segon del mes de maig. Prèviament, els de Ronald Koeman hauran obert el mes de maig amb un sempre intens i difícil desplaçament al camp del València (diumenge, 2 de maig a les 21 hores). En aquesta mateixa jornada 35, el segon i el quart classificats també es batran pels tres punts: Madrid - Sevilla (diumenge, 9 de maig).

L'ordre de la taula no serà l'únic al·licient d'aquest Barça - Atlètic de Madrid. Els culers volen assolir la victòria també per revertir el precedent de mal record de la primera volta; els de Koeman van perdre per 1-0 al Wanda Metropolitano. A més, l'enfrontament també veurà el retorn de l'exblaugrana Luis Suárez al Camp Nou. En definitiva, un partit que cal veure i que serà vibrant. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut