Reis de Copa a nivell europeu

Reis de Copa a nivell europeu

Amb sis Copes guanyades des del 2010 se situa com a equip amb més trofeus del KO, les mateixes que Bayern de Munic i PSG

Amb la Copa conquerida aquest dissabte a La Cartuja el Barça suma 31 Copes del Rei. Però a banda del domini a nivell nacional, aquest trofeu ens deixa unes dades que cal destacar. I és que si ens fixem des del 2010 els blaugrana són dels clubs europeus amb més trofeus aconseguits, amb sis

Liderat europeu en Copes

Si ens fixem en les cinc grans lligues europees el Barça es troba empatat amb el Bayern de Munic i el PSG si tenim en compte la Coupe de France en el cas del conjunt francès i la DFB Pokal en el cas del Bayern de Munic.

D’aquesta manera, aquests tres conjunts lideren aquesta classificació de Copes del seu país des de l’any 2010. L’Arsenal, amb quatre títols de copa, i la Juventus, també amb quatre, tanquen la classificació de les cinc grans lligues.

mini_3200x2000-equips_europeus_amb_mes_copes_2010-cat

Domini en la historia de la competició

A banda de dominar la competició, amb 31 Copes, el Barça també lidera la classificació si ho comparem amb la resta de grans lligues europees. I és que el Bayern de Munic és el conjunt que segueix als blaugrana pel que fa als títols de Copes, amb 20. En la tercera posició trobem l’Arsenal amb 14. 

mini_3200x2000-equips_europeus_amb_mes_copes_historia-cat

Com a curiositat, si es compara a nivell mundial, l’equip amb més trofeus de Copa és el FC Vaduz (Liechtenstein), amb 47 i el segueixen en el top-3 d’aquesta classificació el Linfield amb 43 (Irlanda del Nord) i el Celtic amb 40 (Escòcia).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut