La Cartuja ja acull els protagonistes

La Cartuja ja acull els protagonistes

Els de Koeman s’han exercitat a l’escenari de la final i, posteriorment, els tècnics i els capitans del Barça i de l’Athletic Club s’han fet la fotografia prèvia

El Barça ja ha trepitjat la gespa de l’Estadi de la Cartuja de Sevilla, després que l’equip blaugrana volés aquest matí cap a la capital andalusa

I és que els de Ronald Koeman, un cop finalitzades les rodes de premsa d’aquesta tarda de Marc-André Ter Stegen i del tècnic blaugrana, s’han exercitat a l’escenari de la final de Copa. 

Així doncs, els disponibles del primer equip, més Iñaki Peña, Arnau Tenas, Ilaix Moriba i Mingueza, han ultimat els detalls del partit d’aquest dissabte contra l’Athletic Club (21.30 horas).

Ho han fet ben acompanyats per la lona que lluirà en un dels gols de l’estadi andalús, en suport dels jugadors blaugrana. 

Perquè, tot i que serà una final estranya perquè no hi haurà espectadors, rere una de les porteries s'hi podrà llegir el lema "Sempre Culers! Sempre amb vosaltres", que servirà perquè els jugadors sentin l'escalf de l'afició, que seguirà el partit des de casa. 

"Sempre Culers", la lona que lluirà a la final de Copa.

Fotografia dels equips

Després de l’entrenament del Barça, i abans de que fos el torn de l’Athletic Club, els dos tècnics i els dos capitans s’han fet la fotografia prèvia a la final. Ronald Koeman, Marcelino García Toral, Leo Messi i Iker Muniain han estat els protagonistes d’aquesta imatge. 

Així doncs, la final de Copa ja és a punt. Els dos equips esperen amb ganes que arribi l’hora per intentar aixecar el títol que el proclami campió. Cal recordar que el FC Barcelona lluirà també una samarreta personalitzada per a la final, en un partit en què els blaugrana miraran d'aixecar el seu 31è títol de Copa contra el seu principal perseguidor a la competició, l'Athletic Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut