Leo Messi, 29 gols en finals

Leo Messi, 29 gols en finals

El crac argentí ha marcat 29 dianes en 33 finals disputades, en les quals ha conquerit 24 títols

Leo Messi i el seu idil·li amb el gol a les grans finals. El crac argentí ha disputat 33 finals amb la samarreta blaugrana, en les quals ha conquerit 24 títols dels 34 que ha guanyat com a culer. Però no tan sols això, sinó que el crac argentí ha marcat 29 dianes en aquestes 33 finals. Uns números a l’abast de molt pocs, ja que suposa 0,87 gols per matx.

La Supercopa d’Espanya, 13 gols

Per competicions, la Supercopa d’Espanya és la competició en la qual Leo Messi ha marcat més dianes, amb 13 i només no va poder disputar la del 2005/06 contra el Betis. Pel que fa a la Champions el crac argentí n’ha disputat tres, només es va perdre la del 2006 contra l’Arsenal per lesió. A la màxima competició europea ha marcat un total de dos gols. 

En el Mundial de Clubs, Messi podria haver disputat quatre finals –es va perdre la del 2006 per lesió- però les tres que ha jugat les ha guanyat i ha marcat 4 gols. Referent a la Supercopa d’Europa els registres són de tres victòries i una derrota, amb tres gols marcats per l’astre argentí.

Bons registres a la Copa 

Si ens centrem en la final de Copa, que es disputarà aquest dissabte a partir de les 21.30 hores, l’argentí n’ha disputat nou i n’ha guanyat sis. A més, ha vist porteria en set ocasions. El dissabte, en el novè duel entre Barça i Athletic Club en una final de Copa, Leo Messi tornarà a activar el seu olfacte golejador.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut