De Jong: “La Lliga és a les nostres mans”

De Jong: “La Lliga és a les nostres mans”

L’holandès destaca l’elevat moment de “confiança” de l’equip però insisteix en què no és un Clàssic decisiu de cara al títol de Lliga

Frenkie de Jong jugarà aquest dissabte el seu tercer Clàssic. El futbolista amb més minuts de la temporada assegura que serà un partit “amb més pressió de l’habitual” però que no serà decisiu. En tot cas, recorda que ara “la Lliga està a les nostres mans”. “Si guanyem tots els partits, serem campions”, ha explicat en una roda de premsa telemàtica celebrada amb deu mitjans de referència a Àsia, basats a Japó, Indonèsia, la Índia,  Vietnam  i la Xina, amb una audiència potencial de més de 300 milions de persones. 


Repassem a continuació les declaracions més destacades de Frenkie de Jong:

La pressió d’un Clàssic

“Sempre hi ha pressió als Clàssics. No serà diferent als altres Clàssics. Volem guanyar-lo”

“Quan hi ha Clàssic, sents que hi ha una pressió extra”

Un partit decisiu?

“Crec que és realment important guanyar el Clàssic. Fer-ho ens aproparia al nostre objectiu, però no crec que sigui un partit decisiu. Si guanyem o perdem el Clàssic, no voldrà dir que hem guanyat o perdut la Lliga, respectivament”

“La Lliga està a les nostres mans. Si guanyem tots els partits, serem campions. Depenem de nosaltres mateixos”

“La final de Copa serà molt important per a nosaltres, però abans ens enfoquem en el Clàssic, que també és molt important”

En un bon moment

“Des del principi de temporada hem hagut d’adaptar-nos al sistema i als nous companys. No hi va haver pretemporada i ara estem més compenetrats els uns amb els altres i estem un moment alt de confiança”

El seu futur al Barça

“Des que era un nen, he volgut jugar al Barça. És el lloc on sempre he volgut ser. Ara espero poder quedar-me aquí un període de temps molt llarg”

“El Barça sempre es manté fidel a un estil. M’agrada que això sigui així i espero poder seguir formant part del Club molts anys”

“És difícil comparar-me amb algun jugador històric del FC Barcelona. Prefereixo escriure la meva pròpia història i fer el meu camí”

De Jong, contra el Sevilla.
De Jong, contra el Sevilla.

La seva posició al camp

“Jugaré a la posició on l’equip i el tècnic més em necessitin. He dit sempre que prefereixo jugar al migcamp, però si he de jugar a qualsevol altre posició, ho faré”

“Jugui on jugui, la meva rutina d’entrenaments no canvia. No afecta”

“Ara mateix no em veig jugant de defensa central la resta de la meva carrera”

Leo Messi, el millor

“Per a mi Messi és el millor jugador de la història, el millor que he vist mai. Ell ho fa tot més fàcil. A cada partit segueix demostrant que és el millor”

"Un ídol meu? No ho sé. Segurament digui el nom de Messi, que ja era el millor quan jo tenia només 12 anys”

Pedri, Ilaix, Araujo, Riqui Puig...

“És important que tinguem tots aquests joves jugadors progressant i millorant. Duen l’ADN del Club a la sang”

Els objectius fins a final de temporada

“Els meus objectius? Amb el Barça volem guanyar la Lliga i la Copa del Rei. És una pena però ja no optem a la Champions. I amb la selecció holandesa competirem per guanyar l’Eurocopa a l’estiu”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut