Sergiño Dest: “El Barça és el lloc més indicat per desenvolupar el meu potencial”

Sergiño Dest: “El Barça és el lloc més indicat per desenvolupar el meu potencial”

Des de la concentració de la selecció estatunidenca a Àustria, el '2' culer ha parlat del seu nou rol en la defensa blaugrana, la seva estrena golejadora en la Lliga i també ha declarat que "aprenc dels millors"

Sergiño Dest, de nou, protagonista. El lateral nord-americà, que actualment es troba concentrat amb la seva selecció per preparar els partits amistosos contra Jamaica i Irlanda del Nord, ha repassat diferents temes de l'actualitat barcelonista.  

El del FC Barcelona ha parlat del seu nou rol en l'equip de Ronald Koeman com a lateral, què suposa entrenar amb Leo Messi, què van significar els seus primers gols en la Lliga, entre altres qüestions. 

Aquestes són les frases més destacades en la seva roda de premsa des d'Àustria: 

El doblet davant la Reial Societat

"Estava molt, molt feliç. Crec que ho necessitava després d'estavellar la pilota al travesser davant el PSG i davant el Sevilla. Finalment va arribar. Era important aconseguir el segon i tercer gol per a l'equip i vam aconseguir un resultat realment bo; hem de seguir així"

El dia a dia amb Messi 

"Estic jugant al costat del millor. En els entrenaments només el mires per veure què fa: és increïble. Intento aprendre d'ell, i també de la resta dels meus companys. Estar al costat dels millors és molt bo per al meu desenvolupament i crec que estic en el lloc adequat per assolir el meu potencial

El nou sistema de Koeman

"El sistema és realment bo i crec que s'adapta bé a tot l'equip. I especialment a mi; crec que és millor perquè tinc un home darrere i sóc un jugador a qui li agrada córrer riscos, així és com jugo en el meu millor moment. Estem guanyant i marcant molts gols"

"En el nou sistema, l'entrenador em va dir si pots anar i atacar, vés, i això és una cosa que em fa sentir molt còmode. Els meus punts forts són les meves habilitats en atac, així que sento que puc arriscar més en el joc. Personalment, estic molt content amb el sistema i crec que puc créixer des d'aquesta posició

"M'he desenvolupat molt al Barça, i crec que el sistema que estem fent servir ara em va molt bé"     

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut