Nou victòries consecutives a domicili a la Lliga

Nou victòries consecutives a domicili a la Lliga

Amb el triomf d’aquest diumenge al Reale Arena els blaugrana igualen la fita assolida el 2009

Una nova fita. El Barça, a banda dels tres punts, també ha aconseguit igualar un registre històric amb el triomf al Reale Arena contra la Reial Societat (1-6). I és que amb la victòria d’aquest diumenge, els de Ronald Koeman acumulen nou victòries seguides en Lliga a domicili. 

Des del 2009, però amb nous reptes a l’horitzó

Aquestes nou victòries consecutives a domicili a la Lliga igualen un registre de l’any 2009. A més, els blaugrana han deixat la porteria sense gols en sis ocasions. Una fita assolida amb Pep Guardiola com a tècnic blaugrana. Una vegada igualat aquest rècord els de Ronald Koeman encara tenen dos reptes més per superar a l’horitzó. El segon millor registre de la història culer van ser 10 triomfs consecutius. 

En aquella ocasió, entre l’agost del 2012 i el gener del 2013, també amb Guardiola a la banqueta, els culers van sumar aquesta xifra. Els de Koeman podran igualar aquesta fita en el Clàssic contra el Reial Madrid el proper 10 d’abril. El gran repte del Barça és assolir els 12 triomfs aconseguits entre el maig del 2010 i el gener del 2011. Ara mateix, una fita que es troba a tres partits d’igualar. Els rivals: Reial Madrid, Vila-real i València.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut