Cinc coses que cal saber del Reial Societat-Barça

Els culers visiten aquest diumenge el Reale Arena en el duel corresponent a la jornada 28 de Lliga (21.00 hores)

Aquest diumenge el Barça visita la Reial Societat (21.00 hores) al Reale Arena. Un estadi que històricament no ha estat fàcil per als culers. Un vibrant partit en què els de Ronald Koeman buscaran tres punts que els mantinguin en la lluita per les posicions capdavanteres.

1.Sense derrotes en els darrers nou partits

El Barça acumula nou duels contra la Reial Societat en Lliga sense conèixer la derrota, amb dos empats i set derrotes. La darrera victòria del conjunt donostiarra va ser l’any 2016 (1-0) amb gol d’Oyarzabal.

2. Objectiu: la novena a domicili

El Barça suma vuit victòries seguides sense perdre a domicili en Lliga. A més, en sis d’aquests partits els culers han deixat la porteria a zero. En cas de triomf aquest diumenge els de Ronald Koeman igualarien la tercera millor de triomfs del Barça, aconseguida el 2009. I a l’horitzó hi hauria el registre de 10 triomfs –entre agost de 2012 i gener de 2013- i el de 12 victòries –entre maig del 2010 i gener del 2011-.

3. El Reale Arena, un fortí

El conjunt donostiarra s’ha imposat en els tres darrers partits a casa i buscarà el quart, el que suposaria el seu millor registre des del febrer del 2020.

4. Leo Messi i la Reial Societat

El crac argentí ha participat en 21 gols en 22 partits contra els de San Sebastián. Un total de 14 gols i set assistències són els registres del crac argentí contra la Reial Societat. Aquest diumenge buscarà seguir ampliant aquests números.

5. Els bons registres contra Imanol Alguacil

Barça i el tècnic de la Reial Societat s’han enfrontat en sis ocasions. El balanç és molt positiu per als interessos culers, ja que en quatre ocasions hi ha hagut triomf culer i en dues empat.