Messi marca 20 gols a la Lliga per 13a temporada

Messi marca 20 gols a la Lliga per 13a temporada

Amb gol contra l'Osca, el crac argentí arriba a la vintena de gols lliguers i ja suma 27 en total aquest curs

D'efemèride a efemèride. De rècord a rècord. De jugador amb més partits a la història del Barça, juntament amb Xavi, a marcar 20 gols a la Lliga per 13a temporada seguida. Messi fulmina les estadístiques i esgota els qualificatius aparició rere aparició. 

mini_3200x2000-messi_mas_20_liga-21-cat

Dos autèntics golassos davant l'Osca, que representen el 20è i el 21è del capità blaugrana aquest curs a la Lliga i el situa més Pitxitxi. Però, a més, amb aquesta diana ja són 13 les temporades on Messi ha anotat, com a mínim, 20 gols a la Lliga. Una efemèride solament a l'abast del 10; perquè és l'únic jugador de la història que pot presumir d'aquesta xifra. Uns registres simplement únics, que solament pot firmar el millor jugador de la història. 

I és que des del curs 2008-09, el 10 blaugrana ha aconseguit arribar a aquesta xifra golejadora. Des de les 10 dianes anotades al curs 2007/08, el de Rosario ha arribat sempre als 20 gols en la competició domèstica. Destacar el rècord absolut del curs 2011/12, quan l'argentí va marcar 50 gols a la Lliga.

En ratxa a la Lliga

Als darrers 15 partits de Lliga que ha disputat, ha marcat o assistit en 14 d'ells. A més, en aquests 15 partits l'argentí ha marcat 17 gols i ha repartit set assistències. També, Messi ha marcat en els últims vuit partits de Lliga al Camp Nou, anotant un total de 12 gols, sent la seva tercera millor ratxa històrica. Simplement espectacular. 

750 gols com a blaugrana

Amb el doblet contra l'Osca, Messi acumula 661 gols amb el primer equip, que sumats als 89 que va aconseguir a les categories inferiors del Barça, suposa un total de 750 gols amb la samarreta del FC Barcelona. Llegenda absoluta.

27 gols en total aquest curs

A més, aquest curs ja acumula un total de 27 dianes en total: els 21 ja esmentats a la Lliga, cinc a la Champions i un a la Copa del Rei. El millor jugador del món continua marcant i decidint partits una temporada més. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut