Osasuna - Barça: Toca seguir amb la ratxa

Osasuna - Barça: Toca seguir amb la ratxa

Després de la gran remuntada a la Copa, els culers visiten El Sadar a la Lliga, on intentaran seguir amb la bona dinàmica de resultats

Després de la gran remuntada a la Copa, ara toca canviar el xip i tornar a centrar-se en la Lliga. Els culers visiten El Sadar aquest dissabte (21.00 hores) per enfrontar-se a l'Osasuna en la 26a jornada del campionat domèstic. Els culers arriben en una gran ratxa de resultats, i intentaran seguir amb la bona dinàmica per retallar distàncies amb el líder.

El rival

El conjunt navarrès arriba en el seu millor moment de la temporada. Els homes d'Arrasate han guanyat quatre dels darrers sis partits de Lliga, i es troben en mitja taula a la classificació. Lluny queden els mals resultats de la primera volta, on Osasuna estava en descens. Actualment, el conjunt 'rojillo' està en plena forma i de ben segur que serà un rival complicat per als de Koeman.

Entrenador: Jagoba Arrasate
Posició a la Lliga: 12è
Balanç a la Lliga: 7V - 7E - 11D
Màxim golejador a la Lliga: Budimir (6 gols)
Exculer a l'equip: Rubén

Jagoba Arrasate compta amb jugadors importants en defensa com Aridane i David García, a més de bons migcampistes ofensius com Roberto Torres, Jony i Rubén García i els davanters Budimir i Calleri, entre d'altres. Una plantilla que manté gran part dels jugadors del curs passat i que buscarà sorprendre a un Barça que arriba també en ratxa.

mini_1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-osasuna

L'últim precedent

El duel de la primera volta al Camp Nou va acabar amb un contundent 4-0 gràcies als gols de Braithwaite, Griezmann, Coutinho i Messi, qui va dedicar la seva diana a Diego Armando Maradona. Repassem els highlights d'aquell matx:

Les dades històriques

- Leo Messi ha marcat 19 gols en 23 partits a la Lliga aquesta temporada. Si marca un gol, l'argentí pot arribar als 20 gols per 13a campanya consecutiva, rècord absolut de la competició.

-A més, Messi ha marcat 23 gols en total en 19 partits davant l'Osasuna a la Lliga, i ha anotat tres doblets en els seus últims cinc partits davant els navarresos a El Sadar en la competició lliguera. 

- El Barça només ha perdut un dels seus últims 10 partits com a visitant a la Lliga contra l'Osasuna (4V 5E), 3-2 al febrer de 2012, sense perdre en cap dels últims quatre (2V 2E).

Com arriba el Barça

El conjunt blaugrana suma 15 partits seguits sense perdre a la Lliga (12V 3E), la segona millor ratxa vigent sense derrota de qualsevol equip en les cinc grans lligues d'Europa. A més, els culers arriben pletòrics desprès d'eliminar al Sevilla amb una remuntada espectacular a la Copa.

Pel que fa a la convocatòria, Koeman ha decidit convocar a 21 futbolistes, amb la novetat de Pjanic, que ha rebut l'alta mèdica. Així doncs, la llista la formen Ter Stegen, Dest, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Ilaix i O. Mingueza. Són baixa Piqué, Araujo, Coutinho, Sergi Roberto i Ansu Fati, lesionats.

Tots les disponibles per a un partit important, perquè diumenge el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid s'enfronten. Costarà, però la victòria ha de ser l'objectiu. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut