Pjanic, novetat en la convocatòria per a l'Osasuna - FC Barcelona

Pjanic, novetat en la convocatòria per a l'Osasuna - FC Barcelona

Ronald Koeman ha fet una llista de 21 jugadors per al partit d’aquest dissabte a Pamplona

El FC Barcelona afronta aquest cap de setmana una nova jornada de Lliga. Després de la remuntada a la Copa contra el Sevilla, que val un bitllet per a la final, els de Ronald Koeman volen aprofitar la inèrcia per seguir sumant de tres en tres a la competició domèstica. La visita al camp de l’Osasuna, a Pamplona, serà aquest dissabte, a partir de les 21 hores.

Per afrontar aquest duel, que es preveu important perquè a més el diumenge s’enfronten el Reial Madrid contra l’Atlètic de Madrid, Ronald Koeman ha decidit convocar 21 futbolistes. La gran novetat és Miralem Pjanic, que ha rebut l’alta mèdica. 

Així, la llista la formen Ter Stegen, Dest, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Ilaix i O. Mingueza.

Són baixa Piqué, Araujo, Coutinho, Sergi Roberto i Ansu Fati, lesionats. 

Últim entrenament a la Ciutat Esportiva

L’equip blaugrana s’ha exercitat aquest matí, al camp Tito Vilanova, amb tots els disponibles del primer equip. Una sessió que ha servit per ultimar els darrers detalls abans de viatjar a Pamplona, aquest dissabte, per jugar aquest partit de Lliga contra l’Osasuna.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut