Barça - Sevilla: Toca remuntada al Camp Nou

Barça - Sevilla: Toca remuntada al Camp Nou

Els culers reben la visita del Sevilla en la tornada de les semifinals de Copa, on intentaran capgirar el 2-0 de l'anada per poder disputar la gran final

Torna la Copa. Després d'aconseguir un nou triomf a la Lliga davant el Sevilla (0-2), els culers tornen a enfrontar-se al conjunt andalús, en aquest cas a la tornada de les semifinals de la competició copera (dimecres 3 de març, 21.00 hores). El Barça intentarà capgirar el 2-0 de l'anada al Sánchez-Pizjuán per poder estar a la gran final de Copa. Així doncs, els homes de Koeman hauran de guanyar per tres gols al Camp Nou per poder passar de ronda, o almenys 2-0 per poder forçar la pròrroga.

El rival

El d'aquest dimecres serà el quart partit contra el Sevilla d'aquesta temporada, el tercer en les últimes quatre setmanes i el segon en quatre dies. Els andalusos, tot i la derrota davant els culers del passat dissabte, arriben en una bona ratxa de resultats i amb el bon avantatge del partit d'anada. Lopetegui no podrà comptar amb les baixes dels lesionats Lucas Ocampos i Marcos Acuña, però si que disposarà d'altres jugadors importants com Jesús Navas, En-Nesyri, Koundé, Fernando, Diego Carlos o Joan Jordán, entre d'altres.

Entrenador: Julen Lopetegui
Balanç a la Copa: 6V-0E-0D
Màxim golejador a la Copa: De Jong (3 gols)
Exculers a l'equip: Lopetegui, Sergi Gómez, Aleix Vidal, Rakitic, Munir

Precedents

En la darrera visita del Sevilla al Camp Nou, just a l'inici de la temporada (jornada 5), el resultat va ser d'empat a un, amb gols de Coutinho i De Jong. Posteriorment, els culers van perdre 2-0 a l'anada de les semifinals de Copa, però van vèncer 0-2 a la Lliga la passada jornada a Sevilla. Així doncs, una victòria, una derrota i un empat en els tres precedents d'aquest curs. Màxima igualtat entre dos dels millors conjunts de la categoria.

Els motius per creure

Tot i la dificultat de remuntar un 2-0, el Barça té diversos motius per creure. El darrer precedent coper entre tots dos equips també va iniciar amb un 2-0 a l'anada, i a la tornada al Camp Nou, els culers van vèncer per 6-1 per aconseguir capgirar l'eliminatòria. A més, en dues de les visites de Lopetegui a l'estadi, els culers van golejar amb dos resultats que servirien per remuntar: 5-1 contra el Reial Madrid i 4-0 davant el Sevilla.

També Messi, que té al Sevilla com la seva víctima preferida, arriba en ratxa i intentarà seguir endollat de cara porteria. A més, la recent victòria contra els sevillans dona ales a l'equip, ja que si repeteixen resultat, forçarien la pròrroga. El duel ja espera. 

La convocatòria de Koeman 

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, Piqué, Sergio, Griezmann, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Ilaix i O. Mingueza. Es perden el partit per lesió R. Araujo, Pjanic, Coutinho, S. Roberto i Ansu Fati. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut