30è gol a la Lliga de Messi contra el Sevilla

30è gol a la Lliga de Messi contra el Sevilla

L’argentí ha tornat a veure porteria davant la seva víctima preferida i ja van 38 gols contra els sevillans a totes les competicions

El Sevilla s’ha convertit en el primer rival al qual Messi marca 30 gols a la Lliga. El crac argentí ha tornat a veure porteria davant la seva víctima preferida, tant a la Lliga com a totes les competicions, i ja suma una trentena de dianes davant els andalusos en 29 partits jugats a la competició lliguera.

D’aquests 30 gols, només un ha estat de penal, i tres de falta directa. A més, 26 han estat amb la cama esquerra i quatre amb la dreta.

38 gols en 42 partits

En total, comptant totes les competicions, Messi li ha marcat 38 gols al Sevilla en 42 partits: 30 a la Lliga, dos a la Copa del Rei, quatre a la Supercopa d’Espanya i dos a la Supercopa d’Europa. D’aquests, 22 han estat al Camp Nou, 13 al Sánchez-Pizjuán, dos al Borís Paichadze Stadium i un al Wanda Metropolitano.

 A més, Bono s’afegeix a una llista de porters sevillistes golejats per Messi encapçalada per Andrés Palop (12) i seguit de Beto (9), Sergio Rico (7), Vaclik (5), Javi Varas (2), David Soria (1) i Juan Soriano (1). És la 15a temporada consecutiva en la que l’argentí anota davant el Sevilla, sempre des del curs 2006/07.

El Sevilla, la víctima preferida

Així doncs, els andalusos lideren les classificacions d’equips més golejats per Messi. A la Lliga, després dels 30 al Sevilla, el segueix l’Atlètic de Madrid (26), el València (25) i Osasuna (23). Pel que fa a totes les competicions, de nou el Sevilla lidera la classificació (38 gols), seguit de l’Atlètic de Madrid (32), València (29), Athletic Club (27) i Reial Madrid (26).

Més Pitxitxi i màxim golejador del 2021

Amb aquesta diana, el ‘10’ blaugrana referma més el liderat del Pitxitxi de la Lliga amb 19 gols, i augmenta distàncies amb els seus principals perseguidors: Luis Suárez (16), Gerard Moreno (14) i En-Nesyri (13). A més, suma 14 gols al 2021 i és el màxim golejador de l'any a les principals lligues europees, igualat amb Lewandowski (14) i per davant de Halaand i André Silva (10).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut