4 raons per creure en la remuntada del Barça davant el Sevilla

4 raons per creure en la remuntada del Barça davant el Sevilla

En la tornada de les semifinals de Copa i amb el Camp Nou com a escenari, els de Koeman han d'aixecar un 2-0 advers

És possible. Existeixen quatre raons per creure en una remuntada. El FC Barcelona pot capgirar el 2-0 sofert a l'anada davant el Sevilla. En la tornada de les semifinals de Copa del Rei hi ha esperança... 

1 - El darrer precedent coper

L'última vegada que Barça i Sevilla es van oposar en Copa, els culers van aixecar un 2-0 advers davant els sevillistes. El curs 2018/19, l'equip d'Ernesto Valverde també havia perdut per 2-0 en l'anada, aquella vegada de quarts de final. El Camp Nou es va engalanar per creure en la classificació barcelonista. I així va ser. Un 6-1 va situar els blaugranes en la següent ronda copera.  Coutinho, amb un doblet, Messi, Suárez, Rakitic i Sergi Roberto van ser els golejadors d'aquella màgica nit. 

2 - El recent 0-2 en Lliga

Sevilla 0 - Barça 2. Aquest resultat que van construir els de Koeman en el darrer matx lliguer enviaria les semifinals a la pròrroga. Però més enllà de la victòria, els barcelonistes van ser capaços de contenir el joc local, i marcar més d'un gol al conjunt de Lopetegui. Un equip que en el 2021 i comptabilitzant totes les competicions només havia encaixat dos o més gols en tres partits. Sembla que en el darrer partit lliguer el Barça de Koeman va trobar el camí per perforar la xarxa sevillista... 

3 - Les golejades a Lopetegui al Camp Nou 

Barça 5 - Madrid 1, temporada 2018/19. Barça 4 - Sevilla 0, campanya 2019/20. Dos amplis marcadors idonis per a la remuntada culer. Ressaltem aquests resultats perquè configuren dos dels tres precedents de l'exjugador blaugrana a la banqueta visitant de l'Estadi. L'altre és un 1-1 en la primera volta de l'actual torneig regular, que no serviria per remuntar.

Així doncs, s'extreu que d'ençà que Lopetegui és entrenador de la Lliga cada curs ha rebut una golejada barcelonista al Camp Nou. I en aquesta temporada 2020/21 encara no. Serà en la tornada de les semifinals de Copa 2020/21? 

4 - Messi, sempre Messi

L'excels futbolista argentí arriba amb la pólvora carregada. El passat dissabte, el 10 barcelonista va sumar una nova diana davant l'elenc hispalense, i ja n'acumula 38 -la seva víctima preferida en Lliga-. A més, en el triomf al Sánchez Pizjuán el capità blaugrana es va reafirmar com el Pitxitxi i com el principal anotador del 2021 de les grans lligues europees.

Sens dubte, la remuntada també s'encomana als gols de Messi

A més, cal recordar el convenciment i ambició de la plantilla. "Fins al final lluitarem per tots els títols", va declarar Piqué en la conclusió del Sevilla 0 - Barça 2. Unes paraules que van trobar la seva correlació al Sánchez Pizjuán. Un estadi que va veure el pas que han de seguir els blaugranes per creure en la remuntada. Per ser optimistes en donar la volta al 2-0. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut