Sevilla – Barça: Victòria per seguir somiant (0-2)

Els de Ronald Koeman s’imposen amb un gol de Dembélé a la primera meitat i un altre de Leo Messi a les acaballes del matx

Triomf sòlid del Barça al Sánchez-Pizjuán contra el Sevilla (0-2). Un partit en el qual els de Ronald Koeman han gaudit de les millores ocasions i han desplegat un bon joc. A la primera meitat Dembélé ha aprofitat una gran assistència de Leo Messi, mentre que l’argentí ha certificat els tres punts amb el segon gol de la tarda.

Dembélé colpeja primer

El matx ha començat amb els dos equips buscant la pilota i el Barça aplicant una pressió alta. Els de Ronald Koeman han saltat a la gespa del Sánchez-Pizjuán. Els primers compassos no han destacat per les ocasions dels dos equips, ja que la primera arribada ha estat blaugrana als 22 minuts de joc. Dembélé ha enviat un xut des de fora l'àrea que Bounou ha aturat.

Amb el pas dels minuts els blaugranes s’han fet dominadors de les arribades i de la sensació de perill. Fins que en una recuperació de Sergio ho ha aprofitat Leo Messi per enviar una gran assistència a Dembélé, que no ha perdonat amb un xut creuat davant la sortida de Bounou. A partir d’aquí el Barça ha pogut marcar el 0-2, però sense fortuna de cara a porteria.

Leo Messi fa justícia

A la segona meitat el Barça ha sabut sortir de la pressió alta del Sevilla i ben aviat Dest gairebé situa el 0-2, en una gran acció col·lectiva dels de Koeman però la pilota ha rebotat al pal. Si bé els dos conjunts han gaudit d'ocasions per moure el marcador no han estat del tot clares. Una segona meitat en la qual Araujo ha reaparegut després de superar la seva lesió al turmell. Poc després, però, Pedri no ha pogut continuar en el terreny de joc i l'ha substituït Ilaix Moriba.

A cinc minuts pel final Leo Messi ha certificat el triomf marcant el 0-2 en una gran acció amb Ilaix Moriba. Poc abans Koeman ha canviat Araujo per unes molèsties al turmell. Així doncs el 30è gol de Messi contra el Sevilla ha certificat els tres punts culers en una bona tarda de joc culer.