Ansu Fati:

Ansu Fati: "Jugar al Barça era el meu somni des del primer dia"

En una entrevista per als Laureus, el jove blaugrana parla de la seva nominació, els rècords i el que suposa per a ell el FC Barcelona

Ansu Fati ha parlat en una entrevista per als Laureus després de ser nominat en la categoria de revelació de l'any. El jove del planter blaugrana repassa els seus rècords, els seus orígens, els seus referents, companys... a continuació, recuperem les declaracions més destacades de l''22' culer:

Nominació als Laureus

"És un honor, només cal veure els noms dels esportistes que hi apareixen i és un gran orgull ser-hi. Estic molt agraït amb tots els que em van votar, no m'ho esperava".

"Els guanyadors anteriors d'aquest premi són esportistes que han estat molt importants i poder ser-hi al costat d'ells no estaria malament".

"Seria un honor poder guanyar-lo, però l'important és participar. Si ho guanyo bé, si no, no passa res".

Jugar al Barça

"Jugar al FC Barcelona és un somni que vaig tenir des del primer dia que vaig arribar aquí. Un es marca l'objectiu d'arribar a el primer equip i jo l'he pogut aconseguir amb treball".

"És el somni de qualsevol nen que arriba a La Masia. Des del primer dia que vaig arribar aquí ens vam marcar l'objectiu d'arribar el més lluny possible".

Els rècords

"Cada rècord va ser molt emocionant. Quan vas a jugar no saps el que passarà, sempre m'assabentava després dels partits que batia un rècord".

Leo Messi

"És un somni jugar amb el millor i poder aprendre d'ell cada dia en els entrenaments".

"Els consells que em dóna Messi? Sempre la humilitat que ell té ens la intenta transmetre. Amb tot el que ha guanyat segueix sent el més senzill, i sempre et dóna bons consells de seguir tocant de peus a terra".

Referents en el futbol

"El meu germà Braima sempre ha estat el meu referent, em va agradar el futbol perquè el veia jugar a ell de petit. Em portava a veure-ho jugar, el meu pare i el meu germà van ser els que més em van ajudar".

Els fans

"Vull agrair a tots el suport diari, el futbol sense ells no seria el mateix. Després de la família, els fans són la gent que més et motiva a seguir complint els teus somnis, és genial".

Consell als futurs esportistes

"Que gaudeixin amb tot el que facin, res és impossible. Que segueixin lluitant pels seus somnis".

Objectius

"Seguir millorant com a futbolista i com a persona. Tot arribarà, no em marco un objectiu, només millorar i aprendre dia a dia".

Un quintet ideal

"Seria Víctor Valdés, Puyol, Xavi o Iniesta, Messi i Cristiano".

El millor company

"Eric García. Hem crescut junts des de nens, sempre hem competit des de petits i m'ha ajudat a millorar. Era molt difícil de regatejar i superar-lo, sempre hem tingut aquesta "guerra" des de petits. Després hem coincidit a la selecció, sempre somiàvem des de petits".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut