Barça – Cadis: Empat amarg al Camp Nou (1-1)

Un gol de penal al minut 89 deixa als culers sense dos punts clau i trenca la ratxa de victòries a la Lliga

S'escapen dos punts del Camp Nou. El Barça ha empatat (1-1) davant el Cadis en un duel on els culers s'han avançat mitjançant un gol de penal de Leo Messi, que suma la seva 38a víctima a la Lliga, però Álex Fernández, també de penal i al darrer minut, ha igualat el matx. Amb aquest empat, els culers trenquen una ratxa de 7 victòries consecutives a la Lliga.

Messi obre la llauna

La primera part ha estat dominada clarament per part del conjunt blaugrana, que ha comptat amb diverses ocasions de gol, però sense encert en la definició. Els llançaments de Jordi Alba, Griezmann i Dembélé no han trobat porteria, i un gran xut de Messi des de la frontal, s’ha trobat amb un gran Ledesma sota pals, que ha salvat el gol amb una gran mà.

Finalment, la insistència blaugrana ha trobat el seu premi des del punt de penal: falta clara dins l’àrea d’Iza sobre Pedri i penal a favor del Barça. Leo Messi, amb un toc subtil i ras, ha superat al seu compatriota per anotar l’1-0 (minut 31). Amb el gol, el Cadis ha intentat reaccionar amb una clara ocasió per a Rubén Sobrino, però la seva rematada dins l’àrea petita ha marxat fora per poc. El Barça, però, ha seguit atacant i ha vist com anul·laven dos gols a De Jong i Pedri per fora de joc, aquest últim, mil·limètric.

Ja a la segona meitat, els culers han seguit arribant a la porteria rival, i Griezmann, després d'una gran assistència de Messi, s'ha topat de nou amb un providencial Ledesma. També Dembélé, amb dues espectaculars accions individuals, han tingut el gol a les seves botes, però cap de les dues rematades ha trobat porteria.

Gerro d'aigua freda final

Koeman ha mogut fitxa amb l'entrada de Pjanic, Braithwaite, Trincao, Riqui i Mingueza, i les arribades han seguit caient cap a la porteria visitant, però el Cadis, molt sòlid en defensa, ha aguantat bé al darrere. Al darrer minut de partit, gerro d'aigua freda: penal a favor del Cadis i gol d'Àlex Fernández (1-1, minut 89). Durant el temps afegit, el Barça s'ha bolcat en busca del gol de la victòria, però ha estat impossible. Finalment, empat i dos punts que s'escapen del Camp Nou.