El Cadis, la 38a víctima de Messi a la Lliga

El Cadis, la 38a víctima de Messi a la Lliga

Amb la diana al Camp Nou, Leo Messi ha anotat davant 38 rivals diferents a la Lliga i amplia el seu propi rècord

Leo Messi continua batent rècords i rècordsAmb el seu gol d’aquest diumenge al Camp Nou davant el Cadisl’astre argentí ha assolit una nova fita com a blaugrana: ha anotat davant 38 rivals diferents a la Lliga, una xifra inèdita en la història de la competició. 

L’argentí només s’havia enfrontat dues vegades davant el Cadis: la primera va ser al curs 2005/06, al Carranza, on els culers van vèncer per 1-3, amb gols d’Eto’o (2) i Giuly. Han hagut de passar 15 anys perquè Messi tornés a enfrontar-se als gaditans, i ho va fer en la derrota de la primera volta també al Carranza (2-1). A la tercera, aquest cop sí, Messi ha aconseguit perforar la porteria rival i sumant la 38ª víctima a la Lliga.  

Entre aquestes 38 víctimes destaquen el Sevilla, Atlètic de Madrid, València, Reial Madrid i Espanyol com els cinc més golejats per l’astre argentí, que suma ara una nova víctima amb el conjunt gadità.  
 
Així doncs, el capità culer reforça encara més el rànquing que el situa com el jugador que ha marcat a més equips a la Lliga (38), seguit de Raúl i Aduriz (35) i Benzema i Julio Salinas (34). Inigualable.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut