Griezmann, segon màxim golejador francès de la història del Barça

Griezmann, segon màxim golejador francès de la història del Barça

L’atacant suma 27 gols, un més que els que va fer Ludovic Giuly

Antoine Griezmann suma dos gols més amb la samarreta del Barça. Aquest dimecres, contra el Granada, va signar un doblet que significa arribar a les 27 dianes com a culer.

Números que el fan convertir-se en el segon francès amb més gols marcats de la història del Barça, superant Ludovic Giuly (26). El primer de la llista és Thierry Henry, amb 49, mentre que per sota de Giuly i Griezmann s’hi acosta Ousmane Dembélé (25 gols en 97 partits).

27 gols en 77 partits

Griezmann va aterrar a Barcelona l’estiu del 2019 procedent de l’Atlètic de Madrid. En dues temporades, el francès ha disputat un total de 77 partits, 54 dels quals a la Lliga, 14 a la Champions, 6 a la Copa i 3 a la Supercopa d’Espanya.

Un inici de 2021 espectacular

El davanter francès del FC Barcelona ha començat l'any a la perfecció. Els seus gols i les seves assistències, de fet, han contribuït també al bon moment de l'equip. I és que Griezmann és, amb set gols i sis assistències, el jugador de les principals lligues europees que ha participat en més gols (13) en aquest 2021. 

Sense anar gaire lluny, va ser clau en quatre dels cinc gols contra el Granada, amb doblets de gols i passades de gol. És la primera vegada que ho fa en un mateix partit amb el Barça en qualsevol competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut