Granada - FC Barcelona: Nova ronda de Copa, nou partit lluny del Camp Nou

Granada - FC Barcelona: Nova ronda de Copa, nou partit lluny del Camp Nou

(21 hores) Els culers afrontaran els quarts de final al Nuevo Los Cármenes, un estadi que aquest curs ja coneix el triomf dels de Koeman

La Copa del Rei 2020/21 no s'atura. El FC Barcelona, després de superar el Cornellà (0-2) als setzens de final i el Rayo Vallecano (1-2) als vuitens, continuen el viatge en torneig del KO a l'estadi Nuevo Los Cármenes (21 hores).  

Blanc-i-vermells i blaugranes, que en aquest duel s'enfundaran la segona equipació, s'enfronten en uns quarts de final a partit únic. Serà la segona vegada aquest curs que Granada i Barça s'oposin. Recordem que aquest mes de gener que deixem enrere, els de Koeman es van endur el triomf per 0-4 en la jornada 18 disputada el passat dissabte dia 9.

El rival

Entrenador: Diego Martínez. El seu historial com a tècnic reflecteix pocs partits contra els culers. Solament tres; tots ocupant la banqueta del Granada. Una victòria, el curs passat en la competició regular com a local, i dues derrotes.  

Els golejadors: Jorge Molina, amb quatre gols, és el màxim artiller de Los Nazaríes en el torneig del KO. Si comptabilitzem totes les competicions, l'experimentat davanter també s'apodera d'aquesta condició amb un total de nou gols. 

Com arriba?: Aquest conjunt andalús s'ha classificat per als quarts de final després d'eliminar el Navalcarnero (0-6). Anteriorment, havia deixat fora el Màlaga (1-2), la Cultural Lleonesa (1-2) i el San Juan (0-2).

Més enllà, d'aquests enfrontaments copers encadena tres partits de Lliga sense conèixer la victòria: dos empats i una derrota. 

Altre cop, visitants 

En aquest inici de 2021, els barcelonistes jugaran el seu matx número nou lluny de l'Estadi. Tot just el cap de setmana passat, van defensar la condició de locals per primer cop en la victòria per 2-1 davant l'Athletic Club

Val a dir, però, que els de Koeman han assolit resultats positius com a visitants. Sense anar més lluny, han imposat la seva dinàmica en les dues anteriors rondes coperes davant Cornellà i davant Rayo Vallecano. Ara, al Nuevo Los Cármenes el Barça buscarà seguir el seu pas triomfal en la Copa. 

Els precedents, propicis

  • Tot just serà el quart matx coper entre Granada i FC Barcelona. Els dos primers precedents daten del curs 1948/49 en l'eliminatòria de quarts de final: 2-2 a l'antic Los Cármenes i 5-0 al Camp Nou. I, el tercer, record exitós en les pàgines barcelonistes és la final de la Copa 1958/59. El Barça d'Helenio Herrera va aixecar el trofeu al Santiago Bernabéu en derrotar els granadins per 4-1. 
  • El Barça acumula un percentatge elevat de victòries davant Los Nazaríes. Comptabilitzant totes les competicions, els blaugranes només han perdut sis partits davant el Granada; n'han empatat cinc i n'han guanyat 41. La victòria més recent aquest curs en Lliga per 0-4. La major golejada dels de Koeman aquesta temporada juntament amb el 0-4 al Dinamo de Kíev.  

Els destacats números de Koeman a la Copa 

Des de la banqueta, Ronald Koeman ha guanyat nou dels 11 partits copers. Uns resultats que li han permès superar les set eliminatòries que ha registrat des de l'àrea tècnica; primer, del València, i ara, del FC Barcelona: Cornellà (0-2) i Rayo (1-2). A més, va guanyar el títol amb el conjunt valencianista.

L'entrenador de Zaandam ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanić, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Umtiti, O. Mingueza i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Piqué, que segueix amb el seu treball de recuperació, Coutinho i Ansu Fati, mentre que Matheus i Junior són baixa per decisió tècnica.

Els partits de Copa són sempre diferents

Koeman

"Esperem un partit complicat, per tant, l'equip ha d'estar concentrat", va exposar Koeman en la roda de premsa prèvia a aquests quarts de Copa. El següent pas del Barça en un torneig coper on solament ha jugat partits lluny del Camp Nou. Això sí, tots han acabat amb triomf barcelonista. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut