Els propers reptes del Barça després d’un bon inici de 2021

Els de Koeman, que han guanyat els cinc partits de Lliga disputats aquest gener, afronten un febrer amb tres competicions en joc

Comença un mes de febrer trepidant. El FC Barcelona jugarà set partits, com a mínim, en 26 dies, amb tres competicions en joc: la Copa del Rei, la Lliga i el retorn de la Lliga de Campions.

Els de Koeman, però, afronten aquest repte amb energies renovades, perquè el gener dels culers ha estat molt bo. L’única taca va ser la final de la Supercopa d’Espanya contra l’Athletic, que es va perdre a la pròrroga.

La Lliga: millor inici d'any des de 2011... I a intentar mantenir la ratxa

Perquè a la Lliga l’equip ha sumat 15 punts de 15 possibles (Osca, Athletic Club, Granada, Elx i un altre cop Athletic Club) que ha permès als culers situar-se a la segona posició de la taula. Un inici d’any a la competició domèstica que no es veia des del 2011, amb Pep Guardiola a la banqueta. En aquella ocasió, el comptador es va aturar amb sis victòries consecutives. Ara els propers compromisos del febrer seran el Betis, l’Alabès, el Cadis, l’Elx i el Sevilla

El camí de la Copa

Durant aquest mes de gener, el Barça també ha començat a disputar l’edició 20/21 de la Copa del Rei. El primer rival va ser el Cornellà, que va ser guanyat a la pròrroga, mentre que el següent va ser el Rayo Vallecano. Ara, el proper dimecres dia 3, el Barça visitarà Granada per jugar els quarts de final de la competició del KO, a partit únic.

En cas de classificació, el Barça serà al sorteig de les semifinals del proper divendres i s’afegirien dos duels més al calendari, ja que aquesta ronda es juga a doble partit: l’anada seria al febrer, però la tornada ja seria al març.

La Champions torna a escena

També al febrer es viurà el retorn de la Lliga de Campions. I ho farà ni menys ni més que amb un partidàs d’altura. El PSG visitarà el Camp Nou el proper 16 de febrer, a les 21 hores, en l’anada dels vuitens de final de la màxima competició europea. Un partit marcat en el calendari.