Leo Messi, la novetat en la convocatòria del Rayo - Barça

Leo Messi, la novetat en la convocatòria del Rayo - Barça

Ronald Koeman ha donat a conèixer la llista dels 20 jugadors que viatjaran a Madrid per jugar els vuitens de final de la Copa del Rei

Segueix el decurs de la competició de la Copa i el Barça es veu les cares amb el Rayo Vallecano als vuitens de final a partit únic a l’Estadi de Vallecas. Els de Ronald Koeman s’enfronten contra el conjunt d’Andoni Iraola, actual quart classificat de la Segona Divisió, en posicions de play-off. 

I, per afrontar aquest duel, el tècnic Ronald Koeman ha facilitat aquest dimarts al matí, després de la sessió d’entrenament, la llista de 20 convocats, en què destaca la presència del capità Leo Messi, que torna després de complir els dos partits de sanció.

Per aquest matx, doncs, el tècnic blaugrana convoca Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, F. De Jong, Umititi, Junior, Ilaix, O. Mingueza i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Dest, Piqué, Coutinho, S. Roberto i Ansu Fati, mentre que Matheus és baixa per decisió tècnica.

Sergiño Dest segueix amb molèsties musculars a la cuixa dreta, és baixa i l’evolució en marcarà la disponibilitat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut