PRÈVIA | Cornellà - FC Barcelona: La Copa, a escena

PRÈVIA | Cornellà - FC Barcelona: La Copa, a escena

Els de Koeman obren el teló del torneig del KO en el Nou Municipal per disputar els setzens de final

La Copa del Rei 2020/21 entra en escena per al FC Barcelona. Els de Koeman inicien la funció del torneig del KO al Nou Municipal de Cornellà per deixar enrere la desfeta en la Supercopa. 

Verds i blaugranes també estrenaran precedents. Mai abans s'han enfrontat en competició oficial. Si bé, els del Baix Llobregat sí que s'han oposat amb el filial barcelonista.

El rival

Entrenador: Guillermo Romo. No té experiència davant el Barça. Ara bé, el seu historial d'estadístiques reflecteix sis partits contra el Barça B. Tres victòries, dos empats i una derrota és el seu balanç davant els culers sent entrenador de l'Olímpic, el Sabadell, L'Ejea i el Cornellà. 

Els golejadors: Alexandre Pla i Adrián Jiménez sumen un gol a la Copa. Gila i Agus Medina, amb dues dianes, són els màxims artillers de l'elenc del Baix Llobregat a la Segona Divisió B

Com arriba?: Els verd-i-blancs s'han classificat per als setzens de final després d'eliminar l'Atlètic de Madrid (1-0). Anteriorment, havien deixat fora el Marino per 0-1. Més enllà, d'aquests dos enfrontaments copers els de Romo encadenen sis partits de lliga sense conèixer el triomf: tres empats i tres derrotes, una d'elles contra el Barça B de García Pimienta (0-1)

Ressaltar que el president del Club, Álex Talavera va passar per les categories inferiors del FC Barcelona. Inclús va coincidir amb Jordi Alba a l'entitat verda. 

Escriuran el primer precedent

Els setzens de final, a partit únic, de la Copa 2020/21 viuran el primer partit oficial entre Cornellà i FC Barcelona. En les memòries del torneig del KO tampoc es troba cap precedent. Destacar que el conjunt del Baix Llobregat serà el 86è adversari dels culers en la competició. 

Val a dir que aquest curs, l'entitat verda ja ha jugat contra els blaugranes. El Barça B, el Juvenil A i el Juvenil B s'han desplaçat fins al Nou Municipal de Cornellà per disputar partits lliguers; i els tres es van endur el triomf.  

La primera convocatòria de Koeman per a la Copa 

L'entrenador de Zaandam debutarà com a tècnic barcelonista a la Copa. Un torneig que ha viscut l'èxit de l'holandès, tant com a entrenador del València (2007/08) i com a jugador blaugrana (1989/90). 

Serà un partit complicat i dependrà de la mentalitat de l'equip

Ronald Koeman

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Matheus, Umititi, Junior, Ilaix, O. Mingueza, Konrad, Collado i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Dest, Piqué, Coutinho, S. Roberto i Ansu Fati, mentre que Messi és baixa per sanció. Jordi Alba i F. De Jong no han entrat per decisió tècnica per aquest Cornellà - Barça. Un partit que requereix la màxima atenció i concentració. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut