Tres equips culers ja han guanyat a Cornellà aquest curs

Tres equips culers ja han guanyat a Cornellà aquest curs

El Barça B, el Juvenil A i el Juvenil B ja saben el que és guanyar a l'Estadi Municipal de Cornellà aquesta temporada

El Barça afronta aquest dijous el seu debut a la Copa del Rei 2020/21. Els culers s'enfrontaran al Cornellà en el duel corresponent als setzens de final de la competició copera, en un enfrontament sense precedents i que tindrà lloc a l'Estadi Municipal de Cornellà (21.00 hores).

El primer equip barcelonista mai s'ha enfrontat als del Baix Llobregat en competició oficial, però sí que és un rival habitual a les categories inferiors. De fet, aquesta temporada, tres equips de la Masia ja han jugat a Cornellà aquest curs i tots tres van aconseguir la victòria. El primer va ser el Juvenil B: els d'Oscar López van guanyar per 0-2 al Juvenil B del Cornellà el passat 11 de novembre a l'Estadi Municipal de Cornellà gràcies als gols de Jordi Coca i Aleix Garrido.

També el Juvenil A va aconseguir els tres punts de la seva visita al Baix Llobregat el passat 14 de desembre. Els blaugrana van vèncer al Juvenil A del Cornellà per 3-4, en un duel trepidant d'inici a fi. Els locals es van avançar, però Jaume Jardí va empatar de penal i tot seguit, Txus Alba va executar a la perfecció un llançament de falta directa a l’escaire per situar l’1-2. El Cornellà, però, va aconseguir fer el 2-2 abans del descans, però Alarcón, de penal, va tornar a avançar els culers amb un doblet per acabar guanyat 3-4, tot i que el Cornellà va maquillar el marcador en la darrera acció. 

Finalment, el darrer equip barcelonista que ha guanyat aquesta temporada a Cornellà va ser el Barça B el 20 de desembre. En el darrer partit de l'any, els de Garcia Pimienta van aconseguir una gran victòria per 0-1 gràcies al golàs de falta directa d'Alex Collado. 

Un partit en el qual van participar jugadors habituals a les convocatòries del primer equip com Iñaki Peña, Konrad i Ilaix, i que podrien tornar a jugar contra el Cornellà aquest dijous si Koeman decideix convocar-los. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut