Araujo, un mur infranquejable a la defensa

Araujo, un mur infranquejable a la defensa

El central uruguaià va tenir 19 accions defensives bones davant la Reial Societat i no va cometre ni una falta

El gran triomf davant la Reial Societat va deixar diversos noms propis a l'equip blaugrana: Ter Stegen amb les seves aturades decisives, De Jong obrint la llauna, Dembélé imparable des de la banda, Riqui Puig anotant el penal decisiu... però també destaca la figura de Ronald Araujo en defensa. El central uruguaià va estar superb davant els davanters rivals i va firmar una actuació memorable: 19 acciones defensives bones i sense cometre cap falta.

Araujo va disputar els 120 minuts de partit, on va completar 77 passades bones i només va fallar-ne set Destaquen també les 10 recuperacions, dues anticipacions i una entrada amb èxit, a més de sis refusos. Però a més, ho va aconseguir sense cometre ni una falta en 120 minuts. Un absolut mariscal en defensa que va aturar les envestides rivals a la perfecció. 

Continua creixent

La progressió d'Araujo al primer equip continua creixent a grans passades. Després de debutar el passat curs, on va acabar disputant sis partits amb el primer equip, aquesta temporada el central uruguaià ja ha passat a formar part de la primera plantilla de manera oficial i està sent un habitual en les alineacions de Koeman. Tot i la lesió que el va tenir fora dels terrenys de joc durant unes setmanes, Araujo ja ha disputat 13 partits aquest curs (nou a la Lliga, tres a la Champions i un a la Supercopa), on a més, ha anotat un gol: va ser a la Lliga contra el València i a més, va ser escollit com el millor gol del mes de desembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut