Granada – Barça: Volen mantenir la bona dinàmica

Granada – Barça: Volen mantenir la bona dinàmica

El Barça visita el Nuevo Los Cármenes per enfrontar-se al Granada en el partit de Lliga corresponent a la jornada 18

La Lliga no s’atura. Després d’imposar-se a l’Athletic Club a San Mamés en el partit ajornat corresponent a la jornada 2, el Barça visita el Nuevo Los Cármenes per enfrontar-se al Granada (18.30 hores). Un partit exigent per als blaugranes contra un rival en línia ascendent els darrers cursos i que aquest curs està disputant l’Europa League.

El rival

El Granada arriba al partit després de caure en la seva visita a l’Eibar (2-0) i superar la segona ronda de la Copa del Rei contra la Cultural Leonesa a la pròrroga (1-2). El conjunt andalús només ha perdut un dels darrers nou partits de Lliga al seu estadi, amb un registre de sis victòries i dos empats. 

Entrenador: Diego Martínez
Màxim golejador: Luis Suárez, Soldado i Jorge Molina (3 gols)
Posició a la Lliga: 7è (16 punts)
Balanç a la Lliga: 7V-3E-6D

Precedents

El duel serà el primer entre els dos equips aquesta temporada i fins al mes d’abril no es tornaran a veure les cares a la competició domèstica. Pel que fa al darrer curs, els blaugranes buscaran vèncer en un camp en el qual els culers van caure el darrer curs (2-0). Aquí tens els highlights d’aquell partit:

Com arriba el Barça

Els culers afronten el segon partit del 2021, el tercer consecutiu fora de casa de fins a sis consecutius que podrien jugar els blaugrana lluny del Camp Nou, en cas de classificar-se per a la final de la Supercopa d’Espanya. Els de Ronald Koeman buscaran sumar tres punts per confirmar el seu bon moment a la Lliga i intentar enganxar-se a les posicions capdavanteres de la competició.

Per aquest matx, Koeman ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Ilaix, O. Mingueza i Konrad. Es perden el partit per lesió Piqué, Coutinho, S. Roberto i Ansu Fati, mentre que Lenglet és baixa per sanció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut