Cinc dates futbolístiques del 2021

Cinc dates futbolístiques del 2021

La pandèmia ha obligat a endarrerir un any algunes competicions o a ajustar les lligues i els tornejos regulars

2021 serà un any carregat de futbol. Com a mínim, així ho indica l'agenda. La cancel·lació d'algunes competicions de seleccions com l'Eurocopa per culpa del coronavirus, ara programada per a l'estiu d'aquest nou any, ha obligat a estrènyer el calendari dels tornejos regulars.

Així doncs, és moment de prendre nota i apuntar les dates més destacades dels primers mesos d'aquest nou any

La Supercopa d'Espanya

Serà el primer títol de l'any que pot guanyar el Barça. Els de Ronald Koeman viatjaran a Andalusia per participar a la Final a Quatre de la Supercopa d'Espanya, que es juga entre el 13 i el 17 de gener. El Barça jugarà contra la Reial Societat en les semifinals, a Còrdova, el 13 de gener. En cas de victòria, jugarà la gran final de Sevilla contra el guanyador de l'Athletic Club - Reial Madrid.

La Champions torna a escena

El 16 de febrer és el torn de la tornada de la Champions. El Barça rebrà al Camp Nou el PSG, en l'anada dels vuitens de final de la màxima competició europea. La tornada es jugarà a París el 10 de març.

Cal recordar que durant el mes d'abril i la primera setmana de maig es jugaran els quarts i les semifinals de la competició, perquè la gran final està prevista per al 29 de maig, a Istanbul.

El Clàssic de Lliga al Bernabéu

La Lliga encararà els seus últims 10 partits de competició a l'abril, ja que la seva finalització està prevista per al cap de setmana del 22/23 de maig. I aquí és on trobem un dels partits més esperats de l'any: el Clàssic. El cap de setmana del 10-11 d'abril, el Barça i el Madrid se citaran per trobar-se a Madrid i veure's les cares novament en la competició domèstica.

La Copa, x2

També a l'abril es jugarà una nova final de Copa. La d'enguany 20/21 està prevista per al 17 d'abril del 2021 i el Barça té com a objectiu ser un dels dos participants.

Però aquesta no serà l'única final de la competició que es disputi, ja que setmanes abans es donarà per conclosa l'edició anterior. A causa de la pandèmia, la final 19/20 entre la Reial Societat i l'Athletic Club -botxí del Barça- es va haver de posposar un any. La idea és que es disputi el 4 d'abril.

Inici de l'Eurocopa

Una vegada concloses les competicions de clubs, el futbol no s'aturarà. Perquè és el torn de les seleccions. Des de l'11 de juny fins a l'11 de juliol serà el torn de l'Eurocopa, que en aquesta edició s'ha de jugar en diferents seus repartides per tot el continent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut