La Reial Societat, rival del Barça a les semifinals de la Supercopa d’Espanya

La Reial Societat, rival del Barça a les semifinals de la Supercopa d’Espanya

El partit es jugarà el 13 de gener al Nuevo Arcángel de Còrdova

El FC Barcelona ja coneix el rival a la Supercopa d’Espanya 2021. I el sorteig, que s’ha dut a terme aquest dijous a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol, ha decidit que sigui la Reial Societat, un dels finalistes de la Copa del Rei 19/20. 

Aquest Reial Societat-Barça, que correspon a la primera semifinal, es jugarà el proper 13 de gener, al Nuevo Arcángel de Còrdova. L’altra semifinal, l’Athletic Club – Madrid, es jugarà el 14 de gener, a La Rosaleda de Màlaga.

D'aquesta manera es tornarà a viure un duel molt recent, ja que aquest passat dimecres txuri-urdins i blaugranes es van veure les cares a la Lliga, al Camp Nou, amb victòria per a l'equip de Ronald Koeman.

Cal recordar que aquest quatre equips poden participar en aquesta Final a Quatre de la Supercopa d’Espanya en condició de finalistes de la Copa del Rei 2019/20 (Reial Societat i Athletic Club) i com a campió i subcampió de la Lliga (Madrid i Barça).

La primera edició d’aquest nou format es va disputar la temporada passada a l’Aràbia Saudita. A causa de la pandèmia, la RFEF ha decidit que aquest any la competició es jugui a Andalusia. La final del 17 de gener, de fet, es disputarà a La Cartuja de Sevilla.

El Barça Femení, contra l’Atlètic de Madrid 

També s’ha sortejat la Supercopa Femenina, en la seva segona edició, que es disputarà en una final a Quatre. I el Barça jugarà les semifinals contra l’Atlètic de Madrid, el dia 13 de gener, a l’Estadi Juegos del Mediterráneo d’Almeria.

L’altra semifinal, que es disputarà en el mateix estadi el dia 12 de gener, la jugaran el Llevant i el Logronyo.

La final està prevista per al dissabte 16 de gener, també a Almeria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut