Reial Societat – Barça: Remuntada real (2-1)

Reial Societat – Barça: Remuntada real (2-1)

Els de Koeman tornen a sumar tres punts més a la classificació, després de capgirar un 0-1 en contra amb gols d’Alba i De Jong

Gran victòria del FC Barcelona al Camp Nou. I no contra un rival qualsevol, sinó contra una Reial Societat que arribava líder de la Lliga i que no ha posat les coses fàcils. Els de Ronald Koeman han sortit molt bé i han fet una gran primera part, però han hagut de capgirar el gol inicial de Willian José a través de les botes d’Alba i De Jong. Resultat que han defensat amb ungles i dents a la represa, amb un equip txuri-urdin que ha sortit a per totes. Però la victòria s’ha quedat al Camp Nou i els blaugrana ja escalen fins a la cinquena posició. 

Gran primera part del Barça

Malgrat enfrontar-se a un rival d’altura, el Barça ha estat molt superior en el primer temps. Per joc, però també per reacció, perquè ha estat l’equip de Sant Sebastià qui s’ha avançat en el marcador. L’alta pressió dels de Koeman, això sí, ha portat premi, i el resultat al descans ha acabat reflectint el que s'ha vist en el primer temps (2-1). 

Perquè el Barça ha rondat la porteria de Remiro i ha neutralitzat el joc d’una Reial Societat que s’ha vist superada. Malgrat tot, l’única aproximació txuri-urdin ha acabat al fons de la porteria. En una jugada assajada, amb una combinació entre Portu i Le Normand que ha acabat amb l’assistència del mateix Portu cap a Willian José (0-1, min 28).

Els de Koeman, però, no s’han enfonsat i ho han seguit intentant. De fet, no han trigat gaire a tornar a posar les taules, quan Jordi Alba ha engaltat l’esfèrica de primeres i s’ha inventat un xut potent que ha acabat en l’1-1 (min 31). 

L’empat, que ha trencat una mica el duel per a tots dos equips, semblava que marcaria el pas pels vestidors. Però el Barça, que havia fet mèrits per avançar-se, ha aconseguit capgirar el resultat després d’una centrada a l’interior de l’àrea d’un gran Jordi Alba per a De Jong (2-1, min 44). 

Aguanten els embats de la Reial

El guió del primer temps, però, ha canviat a la represa. La Reial ha despertat i ha començat a combinar i a arribar a la porteria de Ter Stegen per fer patir el Barça. Malgrat tot, el 3-1 ha estat molt a prop, especialment a través de les botes de Griezmann. La més clara, després d’una nova centrada d’Alba que el francès no ha encertat a rematar (min 55). 

Però el 2-2 també s’ha olorat, amb l’equip d’Imanol Alguacil cada cop més abocat a l’atac, especialment després d’una doble ocasió de Willian José i Isak que Ter Stegen ha salvat (min 85). 

Finalment, però, el resultat no s’ha mogut i el triomf s’ha quedat al Camp Nou. Victòria de mèrit, amb remuntada inclosa, que permet veure la classificació de la Lliga des d’una altra posició.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut