La prèvia del Barça-Reial Societat: Duel de màxima exigència

La prèvia del Barça-Reial Societat: Duel de màxima exigència

Després de la victòria contra el Llevant els de Ronald Koeman buscaran allargar la bona dinàmica

Sumar el segon triomf seguit a la Lliga. Aquest és l'objectiu del Barça en el partit d'aquesta nit al Camp Nou, a partir de les 21.00 hores. Al davant els blaugranes es trobaran la Reial Societat (21.00 hores), actual líder de la Lliga, juntament amb l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, tot i haver disputat un o dos partits més que alguns dels equips perseguidors. Un conjunt que està completant un gran inici de temporada.

El rival

Entrenador: Imanol Alguacil. Serà el cinquè enfrontament davant els culers. Tres derrotes i un empat són els precedents del tècnic del conjunt donostiarra davant els blaugranes. 

El golejador: Oyarzabal, amb set dianes, encapçala el llistat de màxims artillers de la Lliga. L'acompanya Portu amb quatre. 

Classificació: amb set victòries, cinc empats i una derrotes en els seus registres, la Reial Societat es troba líder de la competició amb 26 punts, els mateixos que Atlètic de Madrid i Reial Madrid 

Com arriba?: La Reial Societat arriba al Camp Nou després d'empatar en la seva visita al camp de l'Eibar (1-1). A més de segellar la seva classificació per als vuitens de final de l'Europa League, on s'enfrontarà al Manchester United.  

El darrer precedent al Camp Nou

En el partit de Lliga del darrer curs a l'Estadi els culers van imposar-se per la mínima amb un gol de penal de Leo Messi. Una diana que decidia un matx igualat.

La convocatòria

Per a aquest matx, Koeman ha decidit convocar als següents 22 jugadors: Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanić, Braithwaite, Messi, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Umtiti, Iñaki Peña, O. Mingueza i Konrad. Queden fora per lesió Piqué, Dembélé, Sergi Roberto i Ansu Fati, i Junior Firpo no entra a la llista de convocats amb permís del tècnic per un tema personal.

Les declaracions de Koeman

"Hem de ser més regulars. La victòria contra el Llevant ens va donar confiança i ara cal reafirmar-ho", va declarar el tècnic blaugrana a la prèvia del matx. Un Koeman que buscar tornar a sumar els tres punts i aconseguir una bona dinàmica a la Lliga. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut