Ronald Koeman: “Hem de ser més regulars”

Ronald Koeman: “Hem de ser més regulars”

El tècnic blaugrana ha destacat que espera “un partit obert entre dos equips que volen tenir la pilota”

“Hem d’estar molt confiats en nosaltres mateixos i tenir la pilota per fer mal i crear ocasions de gol”, ha assegurat Ronald Koeman en la roda de premsa prèvia al Barça-Reial Societat. Preguntat pel partit que espera aquest dimecres a partir de les 21 hores, el tècnic holandès ha assegurat que imagina “un duel obert entre dos equips que volen tenir la pilota”.

Sobre el conjunt donostiarra el tècnic blaugrana ha destacat la bona trajectòria en els darrers anys i la bona feina d’Imanol Alguacil: “L’èxit de la Reial Societat és en bona part pel sistema de l’entrenador. Tenen gent que sense pilota són molt bons. Arrisquen jugant des del darrera, també però nosaltres tenim coses per complicar-los les coses”.

Ronald Koeman també ha tingut temps per referir-se sobre la trajectòria blaugrana fins ara a la competició domèstica: “En general no podem estar contents per alguns resultats nostres a la Lliga. Hem perdut partits que no es poden perdre, tot i que en el darrer partit l’actitud i el treball van ser molt bons”. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut