Enfocats en el Barça - Juventus

Enfocats en el Barça - Juventus

El primer equip s'ha exercitat aquest dilluns a la Ciutat Esportiva en la prèvia del partit de Champions

El FC Barcelona ja ultima els detalls del partit que aquest dimarts jugarà al Camp Nou, contra la Juventus (21 hores). Un duel, que serà l'últim d'aquesta fase de grups, en què l'objectiu no és un altre que guanyar. Perquè en joc, i a banda d'acabar amb ple de victòries aquesta primera fase de la competició, hi ha la primera plaça. El Barça parteix amb tres punts d'avantatge i un 0-2 a favor del partit de la primera volta.

Per preparar aquest duel, Ronald Koeman ha dirigit aquest dilluns al matí una nova sessió d'entrenament. Ho ha fet al Camp Tito Vilanova, amb tots els disponibles.

Posteriorment, Philippe Coutinho i Ronald Koeman han comparegut davant els mitjans de comunicació per valorar el duel contra la Juventus i per explicar que, malgrat tenir un cert avantatge, l'equip sortirà a per totes igualment.

Però el d'aquest dilluns no ha estat l'últim entrenament dels blaugrana abans del partit, perquè aquest dimarts, hores abans de l'enfrontament de Champions, es durà a terme una sessió d'activació.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut