Koeman: “Volem acabar primers de grup”

Koeman: “Volem acabar primers de grup”

En la roda de premsa prèvia al Barça-Juventus, l'entrenador barcelonista també ha recalcat la importància de “jugar bé i guanyar cada partit”

La Juventus serà el punt final a la fase de grups de la Champions League. Un partit que decidirà qui acaba primer de grup. "Volem la primera posició", ha manifestat contundentment Koeman en la roda de premsa prèvia al matx. El tècnic neerlandès també ha parlat sobre Messi i Cristiano Ronaldo i sobre els últims horaris dels partits de lliga.

A continuació, repassem les seves declaracions més destacades.

El partit davant la Juventus 

“El nostre objectiu és jugar bé i guanyar cada partit. Vam aconseguir un 0-2 al seu camp i portem tres punts més, per tant, tenim més opcions de quedar primers”

“Ens falten jugadors importants. Haurem de buscar el millor, tant en el tema tècnic i tàctic, com en la frescor. Contra la Juventus posarem un equip fort perquè volem acabar primers de grup”

Les lesions i els horaris

“[Sobre la lesió de Dembélé] És una llàstima perdre un altre jugador. És un pas enrere per Dembélé perquè havia millorat molt físicament. És una raó més per la qual em queixo dels horaris, perdrem més jugadors pels horaris que ens posen. Pel bé dels equips espanyols a la Champions, LaLiga hauria de posar altres horaris la jornada abans d'un partit europeu. Hem jugat cinc partits fora de casa i els cinc a les 9 del vespre. No pot ser que arribis a les 4.30 de la matinada i hagis de jugar dimarts. No és una ajuda per a un equip de LaLiga”

Les derrotes en lliga

“Sempre cal analitzar la derrota. Cal analitzar com ens marquen i la nostra efectivitat. Si perdo, estic cabrejat. Crec que estant al Barça no es pot acceptar alguns dels gols que hem encaixat en alguns partits”

“Els jugadors saben que hem de millorar en algunes coses. Volem trobar l'equilibri entre el màxim rendiment, la màxima efectivitat i no tenir tants errors defensius”

La polivalència de Pedri

“Mereix estar en gairebé tots els partits. La seva millor posició són diverses; sap jugar bé en diferents posicions depenent del rival. Pot aportar moltes coses perquè és un jugador llest”

La transcendència de Messi

“En el nostre atac, Leo és molt important. Moltes de les jugades de perill vénen de les seves botes. És el millor del món, no crec que hagi comès molts errors en defensa. És treball de tot l'equip ser més agressius en defensa i també tenir més efectivitat”

La presència de Cristiano Ronaldo

“Per a nosaltres no és un estímul més. Ens enfrontarem dos equips molt grans, que lluitaran per la primera plaça de grup. Cristiano és un dels millors, sempre marca i lluita. Pel seu treball diari segueix a l'elit del futbol. Cal defensar bé i hem de tenir la pilota per evitar el seu perill”

“És fantàstic que tant Messi com Cristiano tinguin aquest nivell. Han tingut molt d'èxit durant els últims anys. Són dos jugadors diferents, però registren uns nivells espectaculars de gols. Els dos són futbolistes admirables”

El paper de Pjanić

“La posició i la funció de Pjanić al Barça no es poden comparar amb la seva posició i funció a la Juventus. A poc a poc, millorarà. No tinc cap dubte de la seva figura. Les decisions que prenc són sempre pel bé de l'equip”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut