Barça - Osasuna: Aniversari amb golejada (4-0)

Barça - Osasuna: Aniversari amb golejada (4-0)

Les accions de Braithwaite, Griezmann, Coutinho i Messi, que ha dedicat el seu gol a Maradona, permeten als de Koeman tornar a sumar els tres punts a la Lliga

El FC Barcelona ha bufat les espelmes del seu 121è aniversari amb una victòria al Camp Nou. L’equip de Ronald Koeman s’ha retrobat amb el triomf a la Lliga, després de la desfeta de la setmana passada contra l’Atlètic de Madrid, i ho ha fet contra l’Osasuna (4-0). Un partit molt complet de l’equip blaugrana, que suma tres punts importants de cara a la classificació de la competició domèstica amb gols de Braithwaite, Griezmann, Coutinho i Messi, que ha volgut homenatjar la figura de Diego Armando Maradona.

Amb control, superioritat i domini del joc, el Barça ha posat a prova un Osasuna que ha començat bé, amb una bona col·locació sobre la gespa, però que a poc a poc s’ha vist forçat a tancar les seves línies. Les primeres aproximacions blaugrana, com per exemple el xut de Coutinho que ha salvat sota pals Unai (min 10), han estat el primer avís en una primera meitat que ha arribat al final amb un resultat molt favorable (2-0).

El primer gol ha estat en una jugada embolicada a l’interior de l’àrea, amb dues aturades de Sergio Herrera però amb una rematada amb el genoll de Braithwaite després d’un parell de refusos (1-0, min 29). Un gol, el tercer del danès en dos partits després del doblet contra el Dinamo de Kíev, que ha obert el partit.

No seria l’únic abans del descans, perquè Griezmann –que també va marcar a Kíev- ha caçat un refús de Moncayola i, sense deixar la pilota caure, ha provat una rematada llunyana i potent que ha acabat al fons de la porteria (2-0, min 42).

Es decanta la balança

Malgrat el domini del joc i de l’electrònic, l’Osasuna ha intentat retallar distàncies en jugades aïllades o d’estratègia. Com un xut llunyà de Moncayola que a punt ha estat de sorprendre Ter Stegen (min 45) o la rematada d’Íñigo Pérez que ha refusat Ter Stegen amb els punys (min 46).

Però els de Koeman no han perdut el control ni la concentració i han continuat mantenint la tònica. De fet, en una recuperació de Griezmann, una triangulació entre Coutinho, Braithwaite i Griezmann ha acabat amb el gol del brasiler (3-0, min 57).

Amb el partit molt encarat, la mala noticia l’ha protagonitzat Lenglet, que ha hagut d’abandonar el terreny de joc amb gestos de dolor.

Homenatge de Messi a Maradona

Malgrat tot, hi havia un jugador sobre el terreny de joc que encara no havia dit l’última paraula. No han estat uns dies fàcils per a Leo Messi després de la mort del seu compatriota Diego Armando Maradona. Abans del partit, la plantilla del Barça i de l’Osasuna ha fet un minut de silenci en memòria de la llegenda argentina, però el millor homenatge li ha acabat fent el ‘10’ del Barça.

a07f40d8-00cb-47dd-8579-c0f66131fd61

Perquè, amb un gran xut potent des de la frontal, Messi ha tancat el marcador de l’enfrontament amb un autèntic golàs (4-0, min 73). El gest posterior, però, ha donat la volta al món. Després de celebrar l’acció amb els seus companys, l’argentí s’ha tret la samarreta blaugrana i n’ha ensenyat una de Newell's amb el dorsal 10 de Maradona. Una imatge emotiva amb una dedicatòria especial per a una figura especial, recordada al Camp Nou i homenatjada, finalment, amb una golejada blaugrana coral.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut