Ansu Fati estarà uns quatre mesos de baixa
Ofert per

Ansu Fati estarà uns quatre mesos de baixa

Aquest dilluns, el davanter blaugrana ha estat intervingut satisfactòriament de la lesió al menisc intern del genoll esquerre

El jugador del primer equip Ansu Fati ha estat intervingut aquest dilluns satisfactòriament de la lesió al menisc intern del genoll esquerre a càrrec del doctor Ramon Cugat i sota la supervisió dels serveis mèdics del Club. El temps de baixa aproximat serà de quatre mesos.

Cal recordar que Ansu Fati va disputar la primera meitat del Barça-Betis, en la qual es va mostrar molt actiu. Aquest curs, el jove davanter blaugrana ha acumulat 10 partits: 7 a la Lliga i 3 a la Lliga de Campions. En total, Ansu ha disputat 596 minuts aquesta temporada, en els quals ha aconseguit marcar cinc gols i ha repartit dues assistències.

43 partits com a culer

Amb 18 acabats de fer, Ansu acumula ja un total de 43 partits amb el primer equip del FC Barcelona, en els quals ha anotat 13 gols i ha repartit tres assistències. Els gols han estat 11 a la Lliga i dos a la Lliga de Campions. A més, el davanter culer ha polvoritzat diversos rècords.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut