Un Messi estel·lar marca les diferències

Amb dos gols en 45 minuts, l’astre argentí és imprescindible per entendre el triomf del FC Barcelona contra el Betis

No ha estat titular, però això no ha evitat que Messi fos un dels futbolistes més actius i perillosos del Barça. El crac argentí ha estat una peça clau en el triomf blaugrana contra el Betis, al Camp Nou (5-2), en una tarda en què l’argentí ha anotat dos gols, un de penal. Però no només pels gols, sinó per tot el que ha generat.

Ja des del primer minut, quan ha entrat en substitució d’Ansu Fati al descans, fins a l’últim segon ha portat de corcoll el Betis, que ja ha rebut 25 gols de l’argentí en totes les competicions (incloent dos hat-tricks i vuit doblets)

Així, Messi, que no era suplent a la Lliga des del setembre del 2019 contra el Granada, ha aconseguit marcar el seu primer doblet sortint des de la banqueta des del gener de 2014, contra el Getafe a la Copa del Rei.

El primer gol ha estat de penal, el 12è que transforma de forma consecutiva, el cinquè d’aquesta temporada. Un llançament espectacular imparable per a Bravo que ha significat el 3-1 (min 61). No ha acabat aquí, perquè en el tram final ha deixat el duel pràcticament vist per sentència quan ha rematat una bona passada d’esperó de Sergi Roberto (4-2, min 82).

Dos gols que amplien la diferència de Messi al capdavant de la llista de futbolista més golejadors partint des de la banqueta, amb 26 gols en 55 partits. En aquesta particular classificació, el segueix Walter Pandiani, amb 20 dianes en 116 enfrontaments com a suplent.